ΚΟΣΜΟΣ

Νέα καταγγελία - σοκ για τον Κέβιν Σπέισι

Νέα καταγγελία - σοκ για τον Κέβιν Σπέισι

Ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Τόνυ Μοντάνα αποκαλύπτει τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κέβιν Σπέισι σε παμπ το 2003

Ο Μοντάνα ανέφερε πως ενώ προσπαθούσε να παραγγείλει ένα ποτό, ο Σπέισι τον πλησίασε και του θώπευσε τα γεννητικά όργανα, με το θύμα να αναγκάζεται να τον σπρώξει για να ξεφύγει.

Σύμφωνα με τον Μοντάνα, μετά το περιστατικό προσπάθησε να βρει καταφύγιο στην τουαλέτα αλλά ο Σπέισι τον ακολούθησε και εκεί.

«Τον έσπρωξα και είπα σε ένα φίλο του που στεκόταν στην ουρά να τον πάρει και να φύγουν», είπε ο Μοντάνα.

Ο Σπέισι με την παρέα του φέρονται να έφυγαν από το χώρο λίγο μετά ενώ ο Μοντάνα δηλώνει πως είχε μετατραυματικό στρες από την εμπειρία και πως δεν συζήτησε με κανέναν το συμβάν πλην των ψυχολόγων του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Δεν ήταν κάτι για το οποίο οι άνθρωποι μιλούσαν ανοιχτά. Ακόμα αισθάνομαι άβολα. Ακόμα αισθάνομαι πως ένιωθα τότε. Το άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου μέχρι που είδα κάποιον να μιλά. Όταν προσπαθείς να πετύχεις κάτι στη βιομηχανία, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ό,τι και αν συμβεί, πρέπει να προχωρήσεις», είπε ο Μοντάνα.

Ο Κέβιν Σπέισι δεν έχει απαντήσει στις νέες καταγγελίες.

Σχετικές ειδήσεις