Μαφιόζος έδωσε εντολή στο γιο του να δολοφονήσει την αδερφή του - Είχε σχέση με αστυνομικό

Μαφιόζος έδωσε εντολή στο γιο του να δολοφονήσει την αδερφή του - Είχε σχέση με αστυνομικό

Ο γιος ενός μαφιόζου της Σικελίας αρνήθηκε να δολοφονήσει την αδελφή του που διατηρούσε δεσμό με καραμπινιέρο

Ο γιος του «νονού» της Κόζα Νόστρα Πίνο Σκαντούτο αρνήθηκε να δολοφονήσει την αδελφή του, η οποία έπρεπε «να τιμωρηθεί παραδειγματικά» επειδή διατηρεί δεσμό με καραμπινιέρο. Η εντολή της εκτέλεσης έφτασε από την φυλακή, από τον ίδιο τον «νονό» της σικελικής μαφίας και πατέρα των δυο αδελφών, ο οποίος θεώρησε ότι η κόρη του είχε ατιμάσει την οικογένειά του.

Ο γιος του Σκανούτο όμως αρνήθηκε να γίνει αδελφοκτόνος διότι, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, δεν ήθελε να χαλάσει τη ζωή του. Απάντησε στον πατέρα του ότι, «αν ήθελε, μπορούσε να αναλάβει την όλη ευθύνη ο ίδιος», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η όλη αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε από την ιταλική αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης στο Παλέρμο της Σικελίας η οποία οδήγησε στην σύλληψη 16 μελών και υποστηρικτών της Κόζα Νόστρα. Το μίσος του Σκαντούτο προς την κόρη του, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, οφείλεται και στο ότι υποπτευόταν πως είχε συλληφθεί ακριβώς λόγω της σχέσης της με τον καραμπινιέρο και των μυστικών και ανομολόγητων λεπτομερειών που μπορεί να του αποκάλυψε.

Ο μαφιόζος δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να αναθέσει τη δουλειά σε κάποιον άλλον, που επίσης αρνήθηκε γιατί επρόκειτο για οικογενειακό θέμα. Ο Σκαντούτο σχεδίαζε και τη δολοφονία του συντρόφου της κόρης του, όπως μεταδίδει ο Independent.

Πηγή φωτογραφίας: corriere.it