ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε τον αρραβωνιαστικό της να πνιγεί γιατί δεν άντεχε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του απαιτήσεις

Άφησε τον αρραβωνιαστικό της να πνιγεί γιατί δεν άντεχε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του απαιτήσεις

Νέα διάσταση δίνουν οι ισχυρισμοί της Angelika Granswald στην υπόθεση πνιγμού του αρραβωνιαστικού της Vincent Viafore στον ποταμό Hudson τον Απρίλιο του 2015.

Η Angelika κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του Viafore, καθώς όπως ομολόγησε, σαμπόταρε το καγιάκ του αρραβωνιαστικού της και τον άφησε να πνιγεί στον ποταμό Hudson της Νέας Υόρκης.

nintchdbpict000378157912

Η ίδια τράβηξε την τάπα του καγιάκ για να μπει νερό και αργότερα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, λέγοντας ότι δεν μπορεί να τον βοήθησε και ότι πνίγεται.

nintchdbpict000378158396

Η δράστιδα παραδέχτηκε ότι το έκανε επίτηδες γιατί δεν άντεχε άλλο τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους απαιτήσεις και εμμονές, ενώ ήθελε να εισπράξει και τα λεφτά από την ασφαλιστική. Όπως είπε η Graswald ήθελε να απελευθερωθεί από αυτή τη σχέση που την καταπίεζε. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν τον ήθελε νεκρό, η ίδια απάντησε, «ναι, κάποια στιγμή».

Μετά από 3 χρόνια στη φυλακή η Graswald αφέθηκε ελεύθερη τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη δικηγόρο της να δηλώνει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που τελείωσε η περιπέτεια της και ότι τώρα θα προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Πηγή: mirror.co.uk