ΚΟΣΜΟΣ

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Βασίλισσα Λετίθια όταν η Ελληνίδα πεθερά της φίλησε την κόρη της! (video)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Βασίλισσα Λετίθια όταν η Ελληνίδα πεθερά της φίλησε την κόρη της! (video)

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στηΒασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και την Ελληνίδα πεθερά της, πρώην Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, καθώς ένα νέο επεισόδιο είδε το φως της δημοσιότητας, ρίχνοντας λάδι στη «φωτιά» της βασιλικής διαμάχης.

Λίγο μετά τον έντονο διάλογο (που προκάλεσε την οργή ακόμα και της πριγκίπισσας της Δανίας και συζύγου του Παύλου, Μαρί Σαντάλ) μπροστά στις κάμερες, μέσα στον καθεδρικό ναό Palma στη Μαγιόρκα όπου γιόρτασαν το Πάσχα των καθολικών, υπήρξε και νέος... γύρος εκτός!

Εκεί λοιπόν που όλοι νόμιζαν πώς δόθηκε τόπος στην οργή και οι πόζες συνεχίστηκαν, μια κίνηση της Λετίθια προκάλεσε νέες αντιδράσεις.

Για την ακρίβεια, η βασίλισσα Σοφία κρατούσε και πάλι στην αγκαλιά της τις εγγονές της, όταν έσκυψε και έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο της μικρής Λεονόρ.

Σχεδόν αστραπιαία τότε, η μαμά της, βασίλισσα Λετίθια σκούπισε το μέτωπο της κόρης της!

Μπορεί βέβαια με την κίνηση αυτή να ήθελε απλά να αφαιρέσει υπολείμματα από το μέτωπο της Λεονόρ, ωστόσο όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με αρκετούς να κατηγορούν εκ νέου τη Λετίθια για αγένεια και απρεπή συμπεριφορά απέναντι στην πεθερά της…

Το πρώτο βίντεο που προκάλεσε σάλο

Τι και αν γαλαζοαίματη, η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έχει προβλήματα με την ελληνικής καταγωγής πεθερά της Σοφία, όπως μαρτυρά το βίντεο που κάνει σήμερα το γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Αυτό τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

Η τέως Βασίλισσα Σοφία στεκόταν ως περήφανη γιαγιά δίπλα στα εγγόνια της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία, έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα, ωστόσο κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά η νύφη της Βασίλισσα Λετίθια με την οποία έχουν συνομιλία σε έντονο ύφος.

Τότε, η 45χρονη πρώην παρουσιάστρια προσπαθεί να πιάσει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της, το οποίο εκείνη τη στιγμή κρατούσε η 79χρονη γιαγιά της.

Το 12χρονο κορίτσι, εμφανώς ενοχλημένο έσπρωξε το χέρι της μαμάς της, ενώ εκείνη τη στιγμή παρενέβη σε ρόλο… πυροσβέστη ο Βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ΄, σύζυγος της Λετίθια, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Δεν έχει γίνει πάντως ακόμα γνωστό τι προκάλεσε την αντιπαράθεση.

Σχετικές ειδήσεις