ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το πανάκριβο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν

Αυτό είναι το πανάκριβο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν

Αντίστροφη μέτρηση για τον «γάμο της χρονιάς»στη Γηραιά Αλβιόνα.

Απομένουν λίγες ημέρες έως τις 19 Μαΐου, όπου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ενώσουν τις ζωές τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ήδη στην πόλη του Ουίνδσορ οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, καθώς η δημοτική αρχή φροντίζει να είναι έτοιμοι οι δρόμοι για την περιφορά της άμαξας που θα μεταφέρει το ζευγάρι για να το επευφημήσουν οι θαυμαστές του, αμέσως μετά την τελετή ενώ ήδη από χθες έχουν αρχίσει να στήνονται και οι εξέδρες που θα φιλοξενήσουν τα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, τα οποία θα καλύψουν το μεγάλο γεγονός.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η 92χρονη μονάρχης θα χαρίσει στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μια πανάκριβη κατοικία, το «Γιορκ Κότατζ», που βρίσκεται στο Σάντριγχαμ, στην κομητεία του Νόρφολκ. Ο βασιλικός βιογράφος Ντάνκαν Λαρκόμπ δήλωσε για το θέμα: «Η βασίλισσα έχει τη συνήθεια να δωρίζει περιουσία. Έτσι, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Χάρι και η Μέγκαν να δουν τους εαυτούς τους υπερήφανους ιδιοκτήτες μιας ωραίας κατοικίας έξω από το Λονδίνο».

Το «Γιορκ Κόταζτ» υπήρξε κατοικία του παππού και της γιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, του βασιλιά Γεώργιου Ε΄και της βασίλισσας Μαίρης, που και αυτοί το είχαν λάβει ως γαμήλιο δώρο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει ένα παρόμοιο δώρο και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όταν το 2011 παντρεύτηκε με την Κέιτ Μίντλετον. Πρόκειται για το «Άμνερ Χολ», μια πολυτελή κατοικία 10 δωματίων, που βρίσκεται, επίσης, στο Σάντριγχαμ.

Δείτε το δώρο:

Σχετικές ειδήσεις