ΚΟΣΜΟΣ

Τραπεζίτης στραγγάλισε, διαμέλισε και πέταξε την ερωμένη του στη λεκάνη για ένα... κινητό! (pics)

Τραπεζίτης στραγγάλισε, διαμέλισε και πέταξε την ερωμένη του στη λεκάνη για ένα... κινητό! (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι φρικιαστικές λεπτομέρειες ενός άγριου εγκλήματος στη Ρωσία με θύμα μια 23χρονη ασιατικής καταγωγής.

Η Vera Nurbaeva ήταν η ερωμένη ενός 28χρονου τραπεζίτη, του Sergey Kovalchuk, ο οποίος αφού πρώτα τη στραγγάλισε, τη διαμέλισε και πέταξε τα όργανά της στη λεκάνη της τουαλέτας!

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης, αφού έπνιξε τη νεαρή γυμνάστρια και χορεύτρια, άφησε το σώμα της στην μπανιέρα μέσα σε κρύο νερό και έπεσε για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησε αποφάσισε να τη διαμελίσει.

Αφαίρεσε έτσι με πρωτοφανή ψυχραιμία τα ζωτικά όργανα της άτυχης γυναίκας με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, πριν τα «ξεφορτωθεί» στη λεκάνη.

Ακολούθως τεμάχισε το άψυχο κορμί της Vera σε τέσσερα κομμάτια, τα οποία αφού τοποθέτησε σε μαύρες πλαστικές σακούλες, τα πέταξε σε μία τεχνητή λίμνη, σε περιοχή λίγο έξω από τη Μόσχα.

Ήταν μάλιστα τέτοια η πρωτοφανής σκαιότητα της δολοφονίας που η σορός της Nurbaeva δεν βρέθηκε ποτέ…

Και μπορεί ο Kovalchuk να «λύγισε» ομολογώντας το ειδεχθές έγκλημα μετά από πίεση της αστυνομίας, ωστόσο καταδικάστηκε σε μόλις 9,5 χρόνια φυλάκισης, καθώς του αναγνωρίστηκε ότι ομολόγησε και συνεργάστηκε με τις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα της Vera Nurbaeva, μητέρας ενός παιδιού, είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υπόθεση εξαναγκαστικής πορνείας της ρωσικής μαφίας.

Όπως αναφέρουν, δε, τα τοπικά Μέσα όλα άρχισαν από έναν καβγά για ένα κινητό!

Η Vera, η οποία γνώρισε το δολοφόνο της μέσω ίντερνετ, τον κατηγόρησε ότι της έκλεψε το τηλέφωνο…