ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά Αττική: Ήρθαν για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αλλά τους χώρισαν οι φλόγες

Φωτιά Αττική: Ήρθαν για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αλλά τους χώρισαν οι φλόγες

Συγκλονίζει η ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού από την Ιρλανδία που ήρθε για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αλλά χωρίστηκαν από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία την περασμένη Πέμπτη και ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για να περάσουν ευτυχισμένες στιγμές. Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η καταστροφή που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 76 ανθρώπων.

Μόλιες ξέσπασε η φωτιά και μέσα στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις φλόγες, η νεαρή δημοσιογράφος χωρίστηκε από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια η γυναίκα υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής. Ωστόσο, τα ίχνη του συζύγου της εξακολουθούν να αγνούνται, με την ίδια να απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί τουρίστες βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων, αλλά και στους καταλόγους των αγνοουμένων που έχουν ήδη δημοσιευτεί.