ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κανίβαλος παιδεραστής και 12χρονη διαμέλισαν νεαρό και μαγείρεψαν το μυαλό του (vid+pic)

Φρίκη: Κανίβαλος παιδεραστής και 12χρονη διαμέλισαν νεαρό και μαγείρεψαν το μυαλό του (vid+pic)

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους το μέγεθος της φρίκης που αποκαλύφθηκε σε χωριό της Ρωσίας, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Ένας 22χρονος παιδεραστής όχι μόνο ομολόγησε πως είχε σεξουαλική σχέση με μία 12χρονη, αλλά μαζί σκότωσαν με τσεκούρι έναν 21χρονο, πριν μαγειρέψουν το μυαλό του.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά Μέσα που επικαλείται η Daily Mail, το κοριτσάκι επιβεβαίωσε στην Αστυνομία τους ισχυρισμούς του Ρώσου, αποκαλύπτοντας πως τον βοήθησε να διαμελίσει το πτώμα του Αλεξάντερ Πόποβιτς.

Οι γονείς της 12χρονης είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της πριν από δέκα ημέρες στο Σότσι.

Οι Αρχές μάλιστα, οι οποίες βρήκαν το κομμένο κεφάλι του θύματος μέσα σε έναν φούρνο στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε στο χωριό Νοβίνκα, περίπου 100 χλμ. μακριά από την Αγία Πετρούπολη, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο.

Σε αυτό απαθανατίζονται κηλίδες αίματος στο πάτωμα του διαμερίσματος, ενώ φαίνεται και το διαμελισμένο πτώμα του θύματος σκεπασμένο με σεντόνι.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, αλλά και η 12χρονη συνελήφθησαν, αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να βάλουν φωτιά στο διαμέρισμα, όπου έμεναν ως υπενοικιαστές, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Γείτονες είδαν καπνούς να αναδίδονται από το διαμέρισμα και το «σατανικό» ζευγάρι να πηδά από το παράθυρο, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε, δε, εκπρόσωπός της, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης, το σώμα του Πόποβιτς έφερε ίχνη από τσεκούρι, ενώ από αυτό είχαν αφαιρεθεί η καρδιά και τα εντόσθια.

Ο 22χρονος κανίβαλος αντιμετωπίζει κατηγορίες τόσο για δολοφονία και περιύβριση νεκρού, όσο και για παιδεραστία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα περάσει πολλά από τα επόμενα χρόνια της ζωής του στη φυλακή, ενώ η 12χρονη οδηγήθηκε ήδη σε αναμορφωτήριο στην Αγία Πετρούπολη.

Άγνωστο παραμένει πώς και πού γνώρισε το άτυχο κορίτσι τον παιδεραστή κανίβαλο.