ΚΟΣΜΟΣ

Η φωτογραφία της νύφης που συγκίνησε όλο τον πλανήτη: Δεν πρόλαβε να τον παντρευτεί ποτέ...

Η φωτογραφία της νύφης που συγκίνησε όλο τον πλανήτη: Δεν πρόλαβε να τον παντρευτεί ποτέ...

Θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, όμως η μοίρα τής επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι. Η Αμερικανίδα Τζέσικα Πάτζετ ήταν προγραμματισμένο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στις 29 Σεπτεμβρίου. Ένα τροχαίο, όμως, άλλαξε τα πάντα, αφού ο αρραβωνιαστικός της βρήκε τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα συνέβη τον Νοέμβριο του 2017. Ο Κένταλ Τζέιμς Μέρφι ήταν εθελοντής πυροσβέστης και σκοτώθηκε όταν ο συνάδελφός του που ήταν και ο οδηγός έπεσε πάνω σε τρία οχήματα την ώρα που πήγαιναν σε ένα περιστατικό.

Δέκα μήνες αργότερα, η Τζέσικα φόρεσε το νυφικό της και επισκέφτηκε τον τάφο του αγαπημένου της, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος ο γάμος τους. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη, ενώ όλοι οι αγαπημένοι της βρίσκονταν στο πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η μητέρα του Κένταλ είχε κανονίσει ένας φωτογράφος να τραβήξει φωτογραφίες της θλιμμένης νύφης, πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο θα τη βοηθούσε να επανέλθει.

Ο φωτογράφος απαθανάτισε καρέ-καρέ την προετοιμασία της στο σπίτι της, όπως γίνεται και στους κανονικούς γάμους, μέχρι και την ώρα που έφτασε στον τάφο και ξέσπασε σε λυγμούς. Σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται και ο Κένταλ, ο οποίος έχει προστεθεί με τη διαδικασία του fotoshop.

Δείτε στην γκάλερι τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Capture

Πηγή φωτογραφιών facebook