ΚΟΣΜΟΣ

Fake news η ιστορία με τον άστεγο που συγκίνησε τον πλανήτη (vid)

Fake news η ιστορία με τον άστεγο που συγκίνησε τον πλανήτη (vid)

Πώς το θρασύτατο ζευγάρι «έστησε» την ιστορία

Πριν από έναν χρόνο τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον πλανήτη, γνώρισαν τον Johnny Bobbitt έναν άστεγο από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που είχε μόνο 20 δολάρια στην τσέπη αλλά δεν δίστασε να τα χαρίσει σε μία γυναίκα την Kate McClure για να αγοράσει καύσιμα, καθώς η ίδια δεν είχε πάνω της λεφτά.

Η ιστορία του άγγιξε πολύ κόσμο και μέσα σε λίγες μέρες η Kate είχε μαζέψει από δωρεές για τον Bobbitt, περισσότερα από 400.000 δολάρια.

Τoν περασμένο Αύγουστο όμως ο Bobbitt μήνυσε την Kate και τον σύντροφό της Mark D’Amico, επειδή κακοδιαχειρίστηκαν μεγάλο μέρος των χρημάτων από τις δωρεές.

Οι Kate και Mark αρνήθηκαν οποιαδήποτε κακοδιαχείριση ή κατάχρηση των χρημάτων ενώ ο Mark δήλωσε ότι ο Bobbitt ξόδεψε 25.000 δολάρια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες για ναρκωτικά και για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων νομικών λογαριασμών ενώ έστειλε και κάποια χρήματα στην οικογένειά του.

Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για απάτη και ότι η όλη ιστορία ήταν στημένη. Το ζευγάρι αλλά και ο Bobbitt έχουν συλληφθεί, καθώς οι εισαγγελείς στο Νιου Τζέρσεϋ λένε ότι ο Bobbitt ήταν συνένοχος στο καλοστημένο κόλπο.

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο!

Με πληροφορίες από: fox9.com