ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται από 7 γυναίκες για σεξουαλική επίθεση

ΣΟΚ: Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται από 7 γυναίκες για σεξουαλική επίθεση
Καταγγελίες που σοκάρουν

Νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα.

Μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης με τον Χάρβεϊ Ουάινσταϊν, το Χόλιγουντ βλέπει τη μια καταγγελία μετά την άλλη να... ξεφυτρώνει. Τώρα και η βιομηχανία της μουσικής, έρχεται αντιμέτωπο με τέτοια περιστατικά καθώς ο Ράιαν Άνταμς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από 7 (μέχρι στιγμής) γυναίκες.

Στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα New York Times παρουσιάζεται ένα μοτίβο χειριστικής συμπεριφοράς εκ μέρους του 44χρονου σταρ της ροκ ενώ μεταξύ των κατηγόρων του είναι και η πρώην σύζυγός του, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάντι Μουρ.

Μια 20χρονη σήμερα αλλά 14χρονη τότε, γυναίκα ισχυρίστηκε ότι πριν από έξι χρόνια, ο Άνταμς της έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και ότι της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, σε επικοινωνία που είχαν μέσω του Skype. Η κοπέλα ήταν μπασίστρια και ο Άνταμς της πρότεινε σεξουαλική συνεύρεση για να την προωθήσει.

Η εφημερίδα δημοσίευσε το ρεπορτάζ, βασιζόμενη σε μαρτυρίες 7 γυναικών που επιβεβαίωσαν πως τους έγινε σεξουαλική επίθεση από τον Άνταμς αλλά και δέκα συνεργατών. Στην κατοχή της η εφημερίδα διαθέτει και τις διαδικτυακές επικοινωνίες του σταρ.



Ο Άνταμς πρότεινε σε νεαρές κοπέλες να προωθήσει την καριέρα τους, για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους. Όταν κάποια αρνιόταν, της ασκούσε ψυχολογική πίεση και την παρενοχλούσε με μηνύματα στο κινητό ή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. «Η μουσική είναι μέσο ελέγχου για εκείνον», εξήγησε η πρώην σύζυγός του, Μάντι Μουρ, ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Τι λέει ο τραγουδιστής

Ο ίδιος ο Άνταμς διαψεύδει τις κατηγορίες αυτές, ωστόσο ζήτησε συγγνώμη. "Δεν είμαι τέλειος, έχω κάνει πολλά λάθη" ανέφερε στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. "Σε αυτούς που ενδέχεται να πλήγωσα, έστω και άθελά μου, ζητώ ειλικρινά και ανεπιφύλακτα συγγνώμη. Όμως αυτό που παρουσιάζεται στο άρθρο είναι απίστευτα ανακριβές. Δεν θα είχα ποτέ ανάρμοστες επαφές με κάποιαν που θα γνώριζα ότι ήταν ανήλικη. Τελεία και παύλα", συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις