ΚΟΣΜΟΣ

Αγωνία για τον Πελέ: Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο - Σοκάρουν οι φωτογραφίες του

Αγωνία για τον Πελέ: Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο - Σοκάρουν οι φωτογραφίες του

Τη δική του «μάχη« δίνει ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

Μόλις λίγες ώρες κράτησε το εξιτήριο του Πελέ από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος την Τετάρτη (3/4) διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Παρισίου, εξαιτίας υψηλού πυρετού που είχε παρουσιάσει, λίγες ώρες μετά από συνάντηση του με τον Εμπαπέ.

Μία βαριά ουρολοίμωξη ήταν εκείνη που προκάλεσε τον πυρετό. Άλλωστε,τα τελευταία χρόνια υποφέρει από προβλήματα στο νεφρό και τον προστάτη.

Μάλιστα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ανάγκασαν τους γιατρούς να τον βάλουν ξανά στο νοσοκομείο και αυτή τη φορά θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όπως έγινε γνωστό ο Πελέ έχει πέτρα στο αριστερό νεφρό και για αυτό το λόγο θα υποβληθεί σε επέμβαση σε κλινική του Σάο Πάουλο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Οι εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη πετρών στην ουρήθρα και η αφαίρεσή τους έχει προγραμματιστεί κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο χωρίς να μπορούμε να ανακοινώσουμε ημερομηνία», ανακοίνωσε το νοσοκομείο.

«Ο ασθενής είναι σε σταθερή κατάσταση και έχει καλή γενική κλινική εικόνα» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το εξιτήριο

«Υπέφερα από σοβαρή ουρολοίμωξη και απαιτούσε ιατρική και χειρουργική βοήθεια. Σας ευχαριστώ για τις θετικές σας σκέψεις», ήταν το μήνυμα που μετέφεραν οι δικοί του άνθρωποι αμέσως μετά το εξιτήριο που πήρε ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

Δείτε τις φωτογραφίες του Πελέ που σοκάρουν.

Δείτε επίσης:

Μυστηριώδες και πολύ επικίνδυνο μικρόβιο εξαπλώνεται «αθόρυβα» και σκοτώνει κόσμο

Θρήνος για την Άνγκελα Μέρκελ, πέθανε η μητέρα της


Σχετικές ειδήσεις