ΚΟΣΜΟΣ

FBI: Την δολοφονία Ομπάμα, Χίλαρι και Σόρος φέρεται να σχεδίαζε ένοπλη οργάνωση

FBI: Την δολοφονία Ομπάμα, Χίλαρι και Σόρος φέρεται να σχεδίαζε ένοπλη οργάνωση
Ο Χόπκινς συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (19/4), με την κατηγορία της οπλοκατοχής.

Ο αρχηγός μιας ένοπλης οργάνωσης, που κυνηγά παράτυπους μετανάστες στις ΗΠΑ, κόμπαζε ότι έχει εκπαιδευτεί για να δολοφονήσει τον Μπαράκ Ομπάμα, την Χίλαρι Κλίντον και τον Τζορτζ Σόρος, σύμφωνα με το FBI.

Ο Λάρι Χόπκινς είναι αρχηγός της ομάδας Ενωμένοι Συνταγματικοί Πατριώτες (UCP). Τα μέλη της κυκλοφορούν οπλισμένα, φορώντας στολές παραλλαγής και υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους δύο μήνες βοήθησαν τις αρχές να συλλάβουν περίπου 5.600 μετανάστες που πέρασαν παράνομα στη χώρα, από το Μεξικό.

Ο Χόπκινς συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (19/4), με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Σύμφωνα με το FBI, την περίοδο που γίνονταν έρευνα για τη UCP, μάρτυρες τον κατηγόρησαν ότι είπε πως η ομάδα του σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, την Κλίντον και τον επιχειρηματία.

Η UCP ισχυρίζεται ότι χαίρει της υποστήριξης της Συνοριοφυλακής, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) κατηγορεί τα μέλη της UCP- την οποία χαρακτηρίζει φασιστική παραστρατιωτική οργάνωση- ότι συλλαμβάνουν παρανόμως και απαγάγουν μετανάστες υποδυόμενοι τους αστυνομικούς.

Σχετικές ειδήσεις