ΚΟΣΜΟΣ

Aπολύθηκε γνωστός δημοσιογράφος λόγω... tweet για το βασιλικό μωρό!

Aπολύθηκε γνωστός δημοσιογράφος λόγω... tweet για το βασιλικό μωρό!
Apimage

Την έξοδο έδειξε το BBC στον γνωστό δημοσιογράφο Danny Baker ο οποίος επέλεξε έναν αιρετικό τρόπο για να υποδεχθεί το βασιλικό μωρό.

Με αφορμή την φωτογράφιση του γιου του Χάρι και της Μέγκαν, ο δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter στην οποία ήταν ένα ζευγάρι και το μωρό τους που ήταν όμως ένας χιμπατζής!
«Το βασιλικό μωρό φεύγει από το νοσοκομείο» έγραψε και ενημερώθηκε λίγο αργότερα για την απόλυση του. «Αυτό ήταν σοβαρό λάθος κρίσης» σχολίασε εκπρόσωπος του BBC συμπληρώνοντας πως το tweet «είναι κόντρα στις αρχές του σταθμού».
«Πάμε πάλι. Απολογούμαι ειλικρινά για το ηλίθιο αστείο με τη φωτογραφία νωρίτερα. Υποτίθεται πως ήταν ένα αστείο αλλά έγινε αντιληπτό ως ρατσιστικό σχόλιο για αυτό και το έσβησα. Οι βασιλείς δεν είναι το δυνατό μου σημείο» έγραψε λίγο μετά το ποστ σβήνοντας το.
Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να διασωθεί καθώς λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσε πως απολύθηκε.

Δείτε το tweet που τον «καταδίκασε» στην παρακάτω gallery


«Πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτό. Αλλά να με πετάξουν στις ρόδες του λεωφορείου; Θεέ μου» σχολίασε έξω από το σπίτι του σε δημοσιογράφους.
«Θα χρησιμοποιούσα την ίδια ηλίθια φωτογραφία για κάθε βασιλική γέννηση ή το παιδί του Boris Johnson, ακόμα και το δικό μου. Είναι μια αστεία φωτογραφία. Και ένα τεράστιο λάθος» έγραψε στο twitter.


O Baker είναι πολυβραβευμένος δημοσιογράφος ενώ έχει κερδίσει και το Sony Gold Award αρκετές χρονιές για την εκπομπή του που έπαιζε κάθε Σάββατο πρωί.