ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Νέες αποκαλύψεις για τη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της στην τάξη

Σοκ: Νέες αποκαλύψεις για τη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της στην τάξη

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση που διατηρούσε η 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα με έναν 13χρονο μαθητή της, έχοντας κάνει σεξ ακόμα και μέσα στην τάξη μπροστά σε άλλον μαθητή της.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης και της προσβολής δημοσίας αιδούς με την εκτέλεση ακόλαστης πράξης, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 30 χρόνια.

Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα την εφημερίδα Arizona Republic, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της μέσα στην τάξη, ήταν «παρών» και ένας συμμαθητής του. Σε άλλες, δε, περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης.

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικά από τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 13χρονος μαθητής και η δασκάλα του:

Σημειώνεται ότι η σχέση δασκάλας - μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τον «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Έτσι, το 13χρονο αγόρι έφυγε κρυφά από το σπίτι και συνάντησε την 28χρονη στο αυτοκίνητό της, όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και άρχισαν τα προκαταρκτικά ώσπου τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τον… σύζυγό της.

Παρ΄ όλα αυτά, η Μπρίτανι έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όπου και ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, την οποία του είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν. Το αγόρι όμως, είπε όλα όσα γίνονταν σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό μετά, η δασκάλα κράτησε τα δύο αγόρια στο διάλειμμα με την πρόφαση κάποιας εργασίας και ζήτησε από τον συμμαθητή του θύματος να… κρατάει τσίλιες ώστε να μην τους καταλάβει κάποιος. Έπειτα έκανε σεξ με τον 13χρονο, με τον άλλο μαθητή παρόντα!

Από την πλευρά του ο 13χρονος ισχυρίστηκε πως η Ζαμόρα ποτέ δεν έκανε κίνηση για να του την «πέσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - ΣΟΚ με το πτώμα της Δήμητρας Ζήρδα - Τι έδειξε η νεκροτομή

Μακάβρια πτήση: «Όλοι οι επιβάτες ήταν νεκροί - Τους σκότωσε ο πιλότος»

Σχετικές ειδήσεις