Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άγνωστος πυροβόλησε 24 φορές κατά ανυποψίαστων ατόμων - Το βίντεο σοκάρει

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

H αστυνομία στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών που προκάλεσαν έναν θάνατο και πέντε τραυματισμούς

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ και στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή των πυροβολισμών σε βάρος ομάδας ανθρώπων που κατέληξε στον θάνατο ενός και τον τραυματισμό άλλων πέντε.

Ο άγνωστος δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός ασημί χρώματος Chrysler 300 sedan. Σύμφωνα με την αστυνομία συνολικά πυροβόλησε 24 φορές κατά των ατόμων που βρίσκονταν σε πεζοδρόμιο της West Chew Avenue το μεσημέρι της Δευτέρας.

Νεκρός από τους πυροβολισμούς έπεσε ένας 26χρονος άνδρας ενώ με τραύματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία μια γυναίκα και άλλοι τέσσερις άνδρες ηλικίας από 19 έως 28 ετών.

Στο βίντεο φαίνονται τα ανυποψίαστα άτομα να βρίσκονται στο πεζοδρόμιο όταν ξαφνικά αρχίσουν να πέφτουν «βροχή» οι σφαίρες.

Η αστυνομία της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ για την ώρα δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη ενώ δίνεται αμοιβή 20.000 δολαρίων για όποιον έχει πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ρόδος: «Φοβόμασταν, είχαμε κακό προαίσθημα» - Μιλούν οι γονείς και η αδερφή της 31χρονης

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων σε παιδιά - Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τα σχολεία