Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τι συμβαίνει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν; Ο βήχας που τον άφησε εκτός της τηλεδιάσκεψης των G20

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ρωσίας προκάλεσε το βίντεο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βήχει λίγες ώρες πριν να ανακοινώσει την απουσία του από τηλεδιάσκεψη των G20

Προβληματισμό και σενάρια έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, να βήχει κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με υπουργούς λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση ότι δεν θα λάβει μέρος σε εξ αποστάσεως συζήτηση των G20 για το Αφγανιστάν.

Ο ίδιος ο Πούτιν, ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει κορονοϊό όταν ανακοινώθηκε ότι έβηξε, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιμένοντας ότι έχει υψηλό αριθμό αντισωμάτων αποδίδοντας την απουσία του από την τηλεδιάσκεψη των G20 στο φορτωμένο πρόγραμμά του.

Οι εξηγήσεις αυτές δεν έπεισαν την πρόεδρο της άνω Βουλής της Ρωσίας, Βαλεντίνα Ματβιγιένκο, η οποία μετέφερε στον 69χρονο Πούτιν την ανησυχία των βουλευτών για την υγεία του.

«Έβηξες στη συνάντηση και ανησυχούμε. Ανησυχούμε για την υγεία σου» είπε η Ματβιγιένκο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να της απαντά «μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά. Όχι μόνο για τον κορονοϊο αλλά και για κάθε άλλε λοίμωξη καθώς υποβάλλομαι καθημερινά σε εξετάσεις. Οπότε όλα είναι καλά». «Απλά περπάτησα στον παγωμένο αέρα, Δεν συμβαίνει κάτι κακό» συμπλήρωσε ο Πούτιν.

«Δεν έχει εμβολιαστεί εκ νέου για τον κορονοϊό. Έχει πει ότι διαθέτει υψηλό αριθμό αντισωμάτων κατά του κορονοϊού αλλά σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο ο Βλαντιμίρ Πούτιν έμεινε δύο εβδομάδες σε καραντίνα όταν ένας από τους στενούς του συνεργάτες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι αυτό που τον προστάτευσε παρά το γεγονός ότι πέρασε μια ημέρα κοντά στον θετικό στον κορονοϊό συνεργάτη του ήταν ο εμβολιασμός κατά της covid-19.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)

Κακοκαιρία: Για ποιες περιοχές υπάρχει συναγερμός λόγω του «Μπάλλου»

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Στερέωνε το κινητό σε έπιπλο και βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των ανιψιών του