Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αργεντινή: Η στιγμή που αεροσκάφος πέφτει πάνω σε μια 27χρονη και την 3χρονη κόρη της

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Τον σοβαρό τραυματισμό μιας 27χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της προκάλεσε η πτώση ενός μικρού αεροσκάφους σε δρόμο της Αργεντινής

Στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένες μεταφέρθηκαν μια 27χρονη μητέρα και η 3χρονη κόρη της στην Αργεντινή όταν επάνω τους έπεσε ένα μικρό αεροσκάφος το οποίο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα πραγματοποιούσε αεροπλανικά.

Η Yésica Acuña και η 3χρονη Isabella Santiago επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν τα κόλπα που έκανε στον αέρα ο 35χρονος Fernando Endrigo το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αεροσκάφος με πιλότο τον 35χρονο το οποίο εκτελούσε τα αεροπλανικά μαζί με ένα δεύτερο παρόμοιο αεροσκάφος για τον γάμο ενός άλλου πιλότου άρχισε να χάνει ύψος πριν να «σκάσει» στο έδαφος με έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτό που γλίτωσε τα χειρότερα για την 27χρονη και την κόρη της ήταν το γεγονός ότι το αεροσκάφος τύπου Rans S9 Chaos χτύπησε σε δέντρο πριν να συντριβεί στον δρόμο.

Ο 35χρονος πιλότος τραυματίστηκε στο στήθος, έσπασε τον αστράγαλό του ενώ φέρει τραύμα και στο κεφάλι με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη. Η 27χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο μηριαίο οστό και την λεκάνη της και πλέον νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ενώ η 3χρονη κόρη της νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με τραύματα στον γοφό και την κοιλιακή χώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Τραγωδία στην Καβάλα: Δύο νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση φορτηγών

Τραγικός θάνατος για 33χρονη στο Βέλγιο: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία