Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί εντυπωσιάζει με το ταλέντο της στο χορό

Newsbomb

Η 16χρονη Σιλό, η ταλαντούχα κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ επιδεικνύει το απίστευτο ταλέντο της στο χορό για μία ακόμη φορά καθώς κάνει πρόβες σε μάθημα χορού στο Λος Άντζελες

Η 16χρονη κόρη των ?Μπραντζελίνα" Σιλό ειναι δεινή χορεύτρια και με την πρώτη ευκαιρία, επιδεικνύει το ταλέντο της. Η έφηβη έδειξε για άλλη μια φορά τις εντυπωσιακές της κινήσεις, χορεύοντας το νέο τραγούδι της Doja Cat "Vegas" σε ένα viral βίντεο που ανέβασε την περασμένη Κυριακή ο εκπαιδευτής της Χάμιλτον Έβανς.

Η γεννημένη στη Ναμίμπια 16χρονη, γνωστή ως «Σιλό Πιτ» βρέθηκε στο κέντρο της σκηνής στο Millennium Dance Complex στο Studio City για να εκτελέσει μια χορογραφία, ενώ πλαισιωνόταν από άλλα δύο κορίτσια.

Ατημέλητη και κάζουαλ, η Σιλό φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι των Beatles, ασορτί φαρδύ παντελόνι και βυσσινί αθλητικά παπούτσια Vans. Καθ' όλη τη διάρκεια της πρόβας, διατηρούσε έντονη οπτική επαφή με την κάμερα. Ο 33χρονος Βρετανός χορογράφος που της κάνει μαθήματα, ο οποίος είναι βουδιστής και θεραπευτής του Ρέικι - εμφανίζεται επίσης στο επτάλεπτο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Σε ένα άλλο βίντεο η απόγονος των διασημοτήτων φοράει μαύρη φόρμα ενώ κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στο About Damn Time της Lizzo, ενώ ο υπόλοιπος χορευτικός θίασος παρακολουθούσε από πίσω. Πηγές λένε στο Us Weekly «Η Σιλό λατρεύει τον χορό. Είναι πολύ ταλαντούχα και παρακολουθεί αυτά τα μαθήματα εδώ και χρόνια. Έχει κάνει μερικούς καλούς φίλους μέσω της χορευτικής κοινότητας, και είναι όλοι σε ομάδες συνομιλίας».

«Οι δάσκαλοι είναι όλοι πολύ εντυπωσιασμένοι μαζί της και λένε ότι ο ουρανός είναι το όριο αν θέλει να το πάει στο επόμενο επίπεδο, και η Σιλό μπορεί απλώς να το κάνει αυτό». «Ο Μπραντ και η Άντζι είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν θέλει να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια, αλλά δεν την πιέζουν με κανέναν τρόπο».

Η Σιλό Πιτ ενσάρκωσε στο παρελθόν την κόρη του πατέρα της στην οθόνη στην ταινία του David Fincher του 2008 με τίτλο "Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον",η οποία συγκέντρωσε 335,8 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η έφηβη δάνεισε επίσης τη φωνή της στο αρσενικό πάντα Shuai Shuai στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων του 2016 με τίτλο Kung Fu Panda 3 και πρωταγωνίστρια την 47χρονη μητέρα της, η οποία συγκέντρωσε 521,2 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Εν τω μεταξύ, οι βραβευμένοι με Όσκαρ "πρώην" μπορεί σύντομα να έρθουν αντιμέτωποι σε μια δίκη με ενόρκους, καθώς ο Μπραντ κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα αυτόν τον μήνα σχετικά με την Αντζελίνα επειδή πούλησε μετοχές της εταιρείας κρασιού τους Château Miraval χωρίς την άδειά του.

Στο οινοποιείο των 1.200 στρεμμάτων στη Νότια Γαλλία, ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν το 2014, αλλά ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους πέντε χρόνια αργότερα Το ζευγάρι που ήταν παλαιότερα γνωστό ως «Brangelina» είναι επίσης περήφανοι γονείς πέντε ακόμη παιδιών.