Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας υποστήριζε ότι είδε... αρκούδα και ανέβασε παλιά βίντεο από τη Βουλγαρία

Newsbomb

Κάτοικος του Αγίου Αθανασίου ισχυρίστηκε ότι ανεβαίνοντας προς το Καϊμάκτσαλαν μπροστά του πετάχτηκε... μια αρκούδα. Αποδείχθηκε, ωστόσο, ότι τα βίντεο που ανάρτησε στα social media είχαν ληφθεί στη Βουλγαρία και ήταν παλαιότερης ημερομηνίας.

Ένας κάτοικος του Αγίου Αθανασίου, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, καθώς υποστήριξε πως συναντήθηκε με μια αρκούδα στον δρόμο προς το Καϊμακτσαλάν. Μάλιστα, όσα ανάρτησε στα social media τράβηξαν το ενδιαφέρον των καναλιών που φιλοξένησαν τον Μάκη Λιάση για να μιλήσει για την «εμπειρία» του.

Ο Μάκης Λιάσης, όπως είπε στο MEGA, οι κάτοικοι των τριγύρω περιοχών έχουν συχνές τέτοιες συναντήσεις, καθώς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το βουνό, ενώ δεν υπάρχει φόβος, αλλά το μόνο που τους κάνει εντύπωση είναι το μέγεθος.

«Δεν τρόμαξα, απλά σοκαρίστηκα με το μέγεθός της. Ήταν τεράστια», είπε. «Στην περιοχή έχει αγριογούρουνα, αρκούδες, άγρια ζώα… Εάν δεν τα πειράξεις, εάν δεν νιώσουν απειλή, δεν σε πειράζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, αποδείχθηκε πως ο Μάκης Λιάσης δεν είχε συναντηθεί ποτέ με αρκούδα και τα βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς του ήταν από τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχαν ληφθεί στη Βουλγαρία.