Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Επιχειρηματίας έτρωγε γεννητικά όργανα τίγρη και έπινε το αίμα τους!

Newsbomb

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ένας Κινέζος επιχειρηματίας, αφού σκότωσε τρεις τίγρεις απειλούμενες με εξαφάνιση – τη μία μάλιστα με ηλεκτροσόκ – έψησε και έφαγε τα γεννητικά τους όργανα!

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα, ο εύπορος άνδρας, γνωστός ως Xu, δεν αρκέστηκε μόνο στα λουκούλλεια… γεύματα, αλλά θέλησε να ικανοποιήσει περαιτέρω τους γευστικούς του κάλυκες, φτιάχνοντας κρασί από το αίμα των άτυχων αιλουροειδών!

Ο Xu, πάντως, ο οποίος οργάνωσε τρία ταξίδια στη νότια επαρχία Guangdong, προκειμένου να αγοράσει και να μεταφέρει τις τίγρεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Guangxi, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, ενώ - όπως αποκάλυψε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua - συμβούλεψε φίλους του, αφού πρώτα τους δώρισε περισσευούμενο… κρέας, να πουν σε όποιον ρωτήσει πως προέρχεται από μοσχάρι, άλογο ή μεγάλη γάτα...

«Προδόθηκε» τελικά από έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μαγνητοφώνησε μία από τις παράνομες συναλλαγές του, καταγγέλλοντάς το στην αστυνομία.

Η προέλευση, δε, των άτυχων ζώων παραμένει άγνωστη, ωστόσο σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, εισάχθηκαν λαθραία στη χώρα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το κρέας τίγρη θεωρείται από κάποιους στην Κίνα αφροδισιακό και ιδιαίτερα υγιεινό, οδηγώντας στην «άνθηση» του συγκεκριμένου λαθρεμπορίου. Παράλληλα, ο αριθμός των αιλουροειδών μειώνεται δραματικά λόγω της λαθροθηρίας, ενώ ειδικά η τίγρη της Νότιας Κίνας, ένα από τα μικρότερα υποείδη του κόσμου, κινδυνεύει άμεσα με εξαφάνιση…