Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπαράκ Ομπάμα διαβάζει κακίες που γράφουν γι' αυτόν στο Twitter (Video)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Αυτό που δεν του έχει καταλογίσει κανείς μέχρι τώρα, είναι η έλλειψη χιούμορ. Και δικαίως!

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποδέχθηκε την πρόσκληση του Τζίμι Κίμελ (παρουσιαστής βραδινού talk show) να διαβάσει μπροστά στην κάμερα και να σχολιάσει, μερικά από τα πιο... σκληρά tweets που έχουν γραφτεί ποτέ για τον ίδιο.

Τίποτα δεν θεωρήθηκε εκτός ορίων...

Από τις ικανότητές του στην πολιτική («Κάποιος έστειλε συμβουλές στον Ομπάμα για το πώς να γίνει καλός πρόεδρος. Χαχα, λες κι αυτό μπορεί να συμβεί!») μέχρι τις στιλιστικές του επιλογές («Δεν με πειράζει να φοράει ο πρόεδρος τζιν. Με πειράζει να φοράει ΑΥΤΑ τα τζιν) και τα πεταχτά του αυτιά («Πως μπορείς να κάνεις τα μάτια του Ομπάμα να λάμψουν; Ρίξε το φως ενός φακού στ' αυτιά του»).

Αυτό που αξίζει να δείτε, είναι το πως αντιδρά ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα μόλις διαβάζει το κάθε tweet. Κι όπως είπε ο ίδιος στον παρουσιαστή της εκπομπής όταν τον συνεχάρη για το χιούμορ του, «αυτά δεν ήταν και τόσο κακά. Πρέπει να δεις τι λένε στη Γερουσία για μένα»!