Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ημίγυμνα μοντέλα ξάπλωσαν στο κρεβάτι με μία ολοζώντανη… αρκούδα! (video+photos)

Newsbomb

Τι και αν οι περισσότεροι, στη θέα και μόνο μιας αρκούδας (όπως τουλάχιστον την έχει ο μέσος άνθρωπος στο μυαλό του) από χιλιόμετρα μακριά, θα έβρισκαν μια καλή ευκαιρία για να ανταγωνιστούν Ολυμπιονίκη αγώνων ταχύτητας στα 100 (και βάλε) μέτρα, δύο μοντέλα από τη Ρωσία, όχι μόνο αποδείχθηκαν ατρόμητα, αλλά δεν δίστασαν να ξαπλώσουν στο κρεβάτι μαζί της!

Στην πραγματικότητα, η φωτογράφος Olga Barantseva, θέλοντας να αποτυπώσει «τη φυσική αρμονία μεταξύ ανθρώπων και αρκούδων» στο πλαίσιο καμπάνιας εναντίον του κυνηγιού, συνέλαβε μια άκρως ριψοκίνδυνη ιδέα.

«Πάντρεψε» στο κόνσεπτ της φωτογράφισης δυο ημίγυμνα μοντέλα, τις Maria Sidorova και Lidia Fetisova με μία… ολοζώντανη καφέ αρκούδα που γυρίζει το… κεφάλι στο Stephen, βάρους 650 κιλών! Και μάλιστα στο φυσικό της περιβάλλον στην παγωμένη Μόσχα!

«Ήθελα να απαθανατίσω μια πραγματική φιλία όπως ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Πρέπει όλοι να ζουν πλάι-πλάι σε αρμονία και να μην κυνηγούν τους συγκατοίκους τους που ζουν στα δάση», τόνισε η Barantseva, η οποία ίσως και να το παράκανε με τις αγκαλιές και τα φιλιά στην αρκούδα…