Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Σερβιτόρος περιέλουσε με βραστό νερό και ξυλοκόπησε πελάτισσα επειδή... παραπονέθηκε!

Newsbomb

Τοπικό δικαστήριο επιδίκασε στην άτυχη γυναίκα αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία θα υποχρεωθεί να πληρώσει το εστιατόριο που προσέλαβε τον νεαρό.

Μια γυναίκα στην πόλη Γουενζού της ανατολικής Κίνας, έκανε το «λάθος» να παραπονεθεί για την σούπα της, ωστόσο δεν φανταζόταν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της αυτό που ακολουθούσε.

Κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου, δείχνει την πελάτισσα να γευματίζει και ζητάει από τον σερβιτόρο να ξαναγεμίσει τη σούπα της. Εκείνος αρνήθηκε να το κάνει και όταν εκείνη επέμεινε, ακολούθησε λογομαχία, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μετά τον καβγά, η γυναίκα έγραψε για το περιστατικό στον λογαριασμό στα social media της. Τότε εκείνος της ζήτησε να το διαγράψει και εκείνη αρνήθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο σερβιτόρος επέστρεψε κρατώντας μια λεκάνη με καυτό νερό, με το οποίο περιέλουσε την πελάτισσα προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Μάλιστα, άρχισε να την χτυπά άγρια ενώ εκείνη ήταν πεσμένη στο πάτωμα.

Αποτέλεσμα; Η γυναίκα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα και τραύματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς και ο σερβιτόρος συνελήφθη αμέσως και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 μηνών.

Τοπικό δικαστήριο επιδίκασε στην άτυχη γυναίκα αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία θα υποχρεωθεί να πληρώσει το εστιατόριο που προσέλαβε τον νεαρό.

Δείτε φωτογραφίες στις περισσότερες στη Gallery του Newsbomb

Δείτε το βίντεο! Προσοχή σκληρές εικόνες