Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - ΣΟΚ: Η στιγμή της δολοφονίας του πρώην υπουργού της Τουρκίας (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Newsbomb

Τη στιγμή της δολοφονίας του πρώην υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Ερτζάν Βουραλχάν, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο δολοφόνος του Βουραλχάν φαίνεται αρχικά να συνομιλεί μαζί του σε ένα τραπέζι καφετέριας στο Σιρκετσί της Κωνσταντινούπολης, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τού κάνει κεφαλοκλείδωμα και τον καρφώνει δύο φορές με μία φαλτσέτα στο λαιμό, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Για μερικά δευτερόλεπτα δεν αντιδρά κανείς, μέχρι που ένας άνδρας με λευκή μπλούζα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και βάζει τις φωνές.

Ο δολοφόνος, Γιουκσέλ Κ. ο οποίος έχει συλληφθεί, βγάζει τότε από το λαιμό του Βουραλχάν τη φαλτσέτα, με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει νεκρό στο τραπέζι.

Ο δράστης δεν τρέχει μάλιστα να εξαφανιστεί, αλλά σηκώνει απλά τα χέρια ψηλά για να παραδοθεί, την ώρα που επικρατεί πανικός, με τους θαμώνες να τρέχουν μακριά τρομαγμένοι…

Υπενθυμίζεται ότι όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιουκσέλ γιατί το έκανε, εκείνος τούς απάντησε «του άξιζε», δείχνοντας αμετανόητος για το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα πάντως με τα τουρκικά Μέσα, οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διαφορές.

Ο Βουραλχάν γεννήθηκε το 1953 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1987 με το κόμμα «Μητέρα Πατρίδα», του Μεσούτ Γιλμάζ, και από τις 21 Δεκεμβρίου 1987 έως και τις 30 Μαρτίου 1989 ήταν υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Οι πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία: