Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Άνγκελα Μέρκελ: Τι λέει για το τρίτο επεισόδιο με τρέμουλο (video)

Newsbomb

Μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί σοκαρισμένος την κατάσταση της υγείας της καγκελαρίου, ωστόσο η ίδια παραμένει ψύχραιμη.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας». Με αυτά τα λόγια η Άνγκελα Μέρκελ θέλησε να να καθησυχάσει τους Γερμανούς για το τρίτο τρέμουλο σε τρεις εβδομάδες.

Η Άνγκελα Μέρκελ υποστηρίζει είναι είναι καλά στην υγεία της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας του πρώτου τρέμουλο που είχε στα μέσα Ιουνίου κατά την διάρκεια υποδοχής του προέδρου της Ουκρανίας στο Βερολίνο.

«Προφανώς (η φάση αυτή) δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά υπάρχει πρόοδος», πρόσθεσε . Η Γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε για το πρόβλημά της: «Θα πρέπει να ζήσω για λίγο καιρό με αυτό (το τρέμουλο). Πιστεύω ότι θα φύγει κάποια μέρα όπως ξαφνικά ήρθε».

Το επεισόδιο αυτή τη φορά φάνηκε ότι ήταν εντονότερο από τα προηγούμενα δύο, ενώ όσοι βρίσκονταν γύρω της, είχαν τα μάτια τους «καρφωμένα» στην καγκελάριο.

«Η καγκελάριος είναι καλά»

«Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της», δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το νέο επεισόδιο της Μέρκελ.

«Η Καγκελάριος είναι καλά, πραγματοποίησε κανονικά την συνάντησή της με τον Φινλανδό Πρωθυπουργό και σε λίγο θα παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε επανειλημμένα η Ντέμερ.

Τα προηγούμενα επεισόδια

Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνη, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης:

Τα «κλικ» της ορκωμοσίας: Οι παρουσίες και οι στιγμές που έκλεψαν την παράσταση

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου όταν έφυγε ο Τσίπρας