ΚΥΠΡΟΣ

Σεξ με γυναίκες και ρουσφέτια σε τρανσέξουαλ

Σεξ με γυναίκες και ρουσφέτια σε τρανσέξουαλ

Εκείνη του κανόνιζε καυτά ραντεβού με γυναίκες και αυτός της παρείχε τα πάντα εντός φυλακής. Η απίστευτη ιστορία ενός αξιωματικού των Κεντρικών φυλακών Λευκωσίας και μία τρανσέξουαλ.

Άτακτος αξιωματικός των φυλακών, σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από κυπριακή εφημερίδα, είχε αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με μια φυλακισμένη τρανσέξουαλ. Τώρα οι αρμόδιες αρχές της Λευκωσίας στην Κύπρο ερευνούν τις δραστηριότητές του εντός και εκτός των Κεντρικών φυλακών, έπειτα από μαρτυρίες συναδέλφων του.

Με βάση τα όσα είδαν οι συνάδελφοι του αξιωματικού των Κεντρικών φυλακών Λευκωσίας, ο οποίος φέρεται να είχε παράνομη δραστηριότητα και κατά το παρελθόν, είχε προσεγγίσει μια φυλακισμένη τρανσέξουαλ και τηςπαρείχε διευκολύνσεις μέσα στο κελί για να απολαμβάνει με την σειρά του τα «ροζ» ραντεβουδάκια με γυναίκες, που του κανόνιζε εκείνη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η NEWSBOMB, συνάδελφοί του μαρτυρούν πώς τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω ενώ επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο αυτοκίνητό του με μια γυναίκα και μάλιστα φωτογράφισαν τις ερωτικές σκηνές. Την γυναίκα αυτή την είχε γνωρίσει στον αστυνομικό η φυλακισμένη φίλη του με το αζημίωτο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πώς όταν η κρατούμενη δεν συμπαθούσε κάποιον δεσμοφύλακα των φυλακών ζητούσε από τον αξιωματικό να τον μετακινήσει. Και εκείνος βέβαια, άκουγε τα αιτήματά της.

Μετά τις αποκαλύψεις απαγορεύτηκε να πλησιάσει ξανά το κελί της τρανσέξουαλ, ενώ διατάχθηκε έρευνα εναντίον του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η εφημερίδα NEWSBOMB, ο συγκεκριμένος αστυνομικός των Κεντρικών Φυλακών, έχει «βρώμικο» παρελθόν καθώς είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό γυναίκας δεσμοφύλακα, εντός του γραφείου του αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση, σε βάρος άλλης γυναίκας, συναδέλφου του.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα NEWSBOMB