ΚΥΠΡΟΣ

Υπόθεση πλαστογραφίας κτηματολογίου: Το απειλητικό μήνυμα στο ΔΣ Πάφου

Υπόθεση πλαστογραφίας κτηματολογίου: Το απειλητικό μήνυμα στο ΔΣ Πάφου

«Μόνο ο θάνατός σου θα με συνεφέρει πλέον ... Πήγαινε όπου θέλεις για βοήθεια αλλά δεν θα γλιτώσεις, η θεια δίκη έρχεται».

Αυτά, μεταξύ άλλων, έγραφε το απειλητικό μήνυμα, το οποίο έλαβε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής στο κινητό του τηλέφωνο ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Τα απειλητικά μηνύματα που έλαβαν χθες βράδυ τόσο ο κ. Φαίδωνος όσο και άλλα δύο πρόσωπα (ένας δημοσιογράφος και μια δημοτική υπάλληλος), φαίνεται πως σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση Aristo.

Μιλώντας στο Sigmalive, o κ. Φαίδωνος τόνισε ότι τα τρία απειλητικά μηνύματα στάλθηκαν από τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου, με διαφορά μερικών λεπτών το κάθε ένα. Όπως ανέφερε, τα κείμενα των μηνυμάτων αυτών είναι διαφορετικά στην κάθε περίπτωση.

Όπως είπε, ήδη έγινε καταγγελία στις Αρχές, οι οποίος έθεσαν υπό το μικροσκόπιο τους το περιεχόμενο των μηνυμάτων και επιχειρούν να εντοπίσουν τον αποστολέα.

Πάντως, ο κ. Φαίδωνος επισήμανε ότι έχει στοχοποιηθεί από μέλη της εταιρείας Aristo, τα οποία εκτιμούν ότι ο ίδιος κρύβεται πίσω από την κίνηση του δήμου Πάφου να προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία για την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί. Η απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου γι αυτή την υπόθεση, πρόσθεσε, ήταν ομόφωνη, ωστόσο «θεωρούν εμένα ως το εγκέφαλο»

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, προσθέτοντας ότι λαμβάνει ήδη μέτρα για την προστασία του ιδίου και της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται ότι στα μηνύματα που στάλθηκαν, εκτοξεύονται απειλές εναντίων των ιδίων των παραληπτών και των οικογενειών τους. Τα μηνύματα αναφέρονται μεταξύ άλλων και στη διαδικασία ανανέωσης των διαταγμάτων κράτησης των τεσσάρων υπόπτων, που έγινε την Κυριακή.

Τα μηνύματα, με βάση την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Πάφου, στάλθηκαν μέσω τηλεφώνου που χρησιμοποιεί προφανώς την υπηρεσία προπληρωμένης τηλεφωνίας.

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση πλαστογραφίας κτηματολογίου: Σήμερα καταθέτει ο Αριστοδήμου