ΚΥΠΡΟΣ

Στο κελί 70χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Στο κελί 70χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Υπό κράτηση τέθηκε ο 70χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης και άσεμνης επίθεσης.

Ο ύποπτος που είναι Ευρωπαίος υπήκοος κάτοικος Αραδίππου, φέρεται να προέβη σε άσεμνη επίθεση εναντίον 11χρονης χθες το απόγευμά. Το βράδυ ο 70χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και στη συνέχεια να αφεθεί ελεύθερος.

Φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο 70χρονος συνελήφθη χθες στις 6 το απόγευμα όταν 11χρονη υπήκοος χώρας της ΕΕ που διαμένει στην Αραδίππου, συνοδευόμενη από την γιαγιά της, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και κατήγγειλε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, γύρω στις 3:30 το απόγευμα κι ενώ έπαιζε στην οικία της γιαγιάς της, 70χρονος γείτονας την προσκάλεσε να πάει στο σπίτι του να δούνε μαζί μια ταινία. Όπως είπε η ανήλικη στη γιαγιά της, ενώ έβλεπαν την ταινία, ο 70χρονος την έβαλε να καθίσει στα γόνατά του και αρχικά άρχισε να τη φιλάει ενώ στη συνέχεια τη θώπευσε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Όταν τελείωσε η ταινία, η 11χρονη πήγε στη γιαγιά της και ανέφερε ότι της είχε συμβεί. Ακολούθως μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και κατήγγειλαν την υπόθεση.

Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αργά χθες το βράδυ προχώρησε στη σύλληψη του 70χρονου για διευκόλυνση των εξετάσεων με τη διερευνώμενη υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις