ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: Συνελήφθη Βραζιλιάνος με κοκαϊνη

Λάρνακα: Συνελήφθη Βραζιλιάνος με κοκαϊνη

Βραζιλιάνος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας από άνδρες της ΥΚΑΝ, οι οποίοι εντόπισαν στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης.

Στις αποσκευές του 25χρονου Βραζιλιάνου βρέθηκε μέσα σε καλά συσκευασμένα νάιλον σακούλια, τα οποία ήταν κρυμμένα σε οκτώ συσκευασίες σαμπουάν, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους δυόμισι κιλών.

Το πρωί ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Ο εντοπισμός του Βραζιλιάνου έγινε στα πλαίσια των ελέγχων της ΥΚΑΝ σε πτήσεις υψηλού κινδύνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος ανέφερε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά του τα έδωσαν φίλοι του από τη Βραζιλία για να τα μεταφέρει στην Κύπρο και να τα δώσει σε άγνωστο πρόσωπο.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται τώρα στον εντοπισμό του παραλήπτη και ενδεχόμενων συνεργατών του. Ήδη η ΥΚΑΝ κινείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Παράλληλα, θα ζητηθεί και η συνδρομή της Ιντερπόλ για εντοπισμό του προμηθευτή, για τον οποίο υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, έκανε λόγο για σοβαρή υπόθεση, λόγω της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης που θα διοχετευόταν στην αγορά.

Πηγη ΣΙΓΜΑ

Σχετικές ειδήσεις