ΚΥΠΡΟΣ

Τι συμβαίνει στην Κύπρο; Στο λιμάνι Λεμεσού το ελληνικό αρματαγωγό «Ρόδος»

Τι συμβαίνει στην Κύπρο; Στο λιμάνι Λεμεσού το ελληνικό αρματαγωγό «Ρόδος»

Την ώρα που όλοι στόλοι βρίσκονται γύρω από την κυπριακή ΑΟΖ

Στο πλαίσιο εκπαίδευσης των μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), ναυλοχεί από χθες, στο λιμάνι Λεμεσού, το αρματαγωγό «Ρόδος» του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, το αρματαγωγό θα παραμείνει στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι 2 Αυγούστου και το κοινό θα μπορεί να το επισκεφθεί μέχρι και αύριο, 1η Αυγούστου, από τις 18.00 μέχρι τις 21.00. Η πρόσβαση στο πλοίο θα γίνεται από τη νέα είσοδο επιβατών του λιμανιού εφόσον επιδείξουν το δελτίο πολιτικής τους ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου στην Κύπρο, ο Κυβερνήτης, Αξιωματικοί και αντιπροσωπεία των σπουδαστών θα επισκεφτούν το Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου θα καταθέσουν στεφάνι και θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της Κύπρου καθώς και στην Πρεσβεία της Ελλάδας.

Ο κυβερνήτης του πλοίου αναμένεται να επισκεφθεί αύριο, στις 9.45, το Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού και να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Νίκο Νικολαΐδη.

Σχετικές ειδήσεις