ΚΥΠΡΟΣ

Φρίκη στην Κύπρο: Εντοπίστηκε κι άλλο πτώμα γυναίκας (pics+vid)

Φρίκη στην Κύπρο: Εντοπίστηκε κι άλλο πτώμα γυναίκας (pics+vid)
Τρία πτώματα, πέντε δολοφονίες
sigmalive.com

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονιών στη Λευκωσία – O «Ορέστης» έστειλε την Αστυνομία στην Ορούντα για να βρουν ακόμα ένα θύμα του - Θαμμένη σε λάκκο σε πεδίο βολής

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο πεδίο βολής Ορούντας στην Κύπρο, σε σημείο που υπέδειξε ο «Ορέστης» ότι έθαψε ένα ακόμα θύμα του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyprustimes.com, ο 35χρονος δράστης ομολόγησε τη δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ, την οποία -όπως ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης- έριξε σε λάκκο.

Το θύμα φαίνεται να μην ήταν στη λίστα των ελλειπόντων προσώπων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο καθώς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οι νέες έρευνες της Αστυνομίας, έρχονται λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού όπου μέλη της ΕΜΑΚ μαζί με ιδιωτική εταιρεία δεν εντόπισαν οτιδήποτε εντός του.

Τρία πτώματα, πέντε δολοφονίες

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, ο 35χρονος «Ορέστης» κρίθηκε ύποπτος και για τη δολοφονία τέταρτης γυναίκας, της 29χρονης Maricar Valdez, επίσης από τις Φιλιππίνες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι κυπριακές Αρχές χωρίς να έχουν εντοπίσει πτώμα αλλά έχοντας στα χέρια τους ατράνταχτα στοιχεία, προχώρησαν στην έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης προκειμένου να ανακριθεί ο 35χρονος.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, έχουν εντοπιστεί μόλις τρία πτώματα -της 38χρονης Marry Rose, της 28χρονης Arian Palanas Lozano και το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα reporter.com.cy, πρώτο θύμα της εγκληματικής δράσης του φαίνεται πως δεν ήταν τελικώς η Marry Rose αλλά η 29χρονη Maricar Valdez.

Η Sierra, η 6χρονη κόρη της Marry Rose, το πτώμα της οποίας δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, φέρεται πως είναι το τρίτο θύμα του serial killer ενώ, όπως όλα δείχνουν, τέταρτο θύμα είναι η 28χρονη Arian Palanas Lozano που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 2018.

Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιατού

Δύτης, με τη χρήση σκάφανδρου θα επιχειρήσει αύριο στη λίμνη του Ξυλιάτου, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της 6χρονης, σύμφωνα με το reporter.com.cy.

«Θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη του Ξυλιάτου. Από το πρωί, γύρω στις οκτώ, τοποθετήθηκαν τα κοντέινερ, τα διάφορα συστήματα, και πρέπει να γίνει μεγάλη προεργασία, ώστε μέχρι αύριο το μεσημέρι να καταδυθεί ο πρώτος δύτης, με τη βοήθεια συστήματος παροχής αέρα και με σκάφανδρο, με απώτερο σκοπό να ελέγξουμε κάποια κρίσιμα σημεία», υπέδειξε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Το έδαφος», συνέχισε, «το πολύ απότομο που είναι κάτω από το νερό, πρέπει να ελεγχθεί βήμα προς βήμα, καθότι παρεμβάλλονται χόρτα, καλαμιώνες και ούτω καθ’ εξής. Στο Ξυλιάτο υπάρχουν δόμες, βλάστηση, απότομες πλαγιές και ακολουθεί γκρεμός. Υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι, χρειάζεται μελέτη και προσχεδιασμός».

Ερωτηθείς ο κ. Τράγκολας εάν η Πυροσβεστική έχει κληθεί για έρευνες και σε άλλο χώρο, απάντησε αρνητικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στον κινηματογράφο: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Κώστας Καραμανλής: Χαμός με τη φωτογραφία που «ανέβασε» - Ζήτησε συγγνώμη! (pics)

Με πληροφορίες από: sigmalive.com, reporter.com.cy, cyprustimes.com

Σχετικές ειδήσεις