ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: «Χτενίζουν» και πάλι την Κόκκινη Λίμνη για την τρίτη βαλίτσα με το θύμα του serial killer

Κύπρος: «Χτενίζουν» και πάλι την Κόκκινη Λίμνη για την τρίτη βαλίτσα με το θύμα του serial killer
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 8χρονης
AP /Petros Karadjias

Ο εντοπισμός του τρίτου τσιμεντομπλόκ που έγινε χθες, Τρίτη (14/05/2019), αναπτερώνει το ηθικό και την ελπίδα για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου serial killer στην Κύπρο.

Σήμερα (15/05/2019) οι έρευνες των Αρχών θα επικεντρωθούν στο σημείο που βρέθηκε το τρίτο τσιμεντομπλόκ.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με το τσιμετομπλόκ «είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα κι αυτό αναπτερώνει το ηθικό μας για να συνεχίσουμε».

«Ψάχνουμε συνεχώς παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γιατί πρέπει να εξευρεθεί η τρίτη βαλίτσα. Μετά την ανεύρεση χθες του τσιμεντομπλόκ πιστεύουμε ότι θα βρούμε και τη βαλίτσα», είπε και πρόσθεσε ότι έχει αποδειχθεί ότι τα τσιμεντομπλόκ έμειναν σταθερά, ενώ οι βαλίτσες ακολούθησαν μια πορεία άλλη, «ταξίδευσαν» προς κάποια περιοχή.

«Αυτή την πορεία προσπαθούμε να δούμε, ποια πορεία ακολούθησε η τρίτη βαλίτσα σε σχέση με τις άλλες δύο που βρήκαμε στην ανατολική πλευρά της λίμνης», συμπλήρωσε ο κ. Τράγκολας.

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες

Το απόγευμα της Τρίτης (14/05/2019) ανασύρθηκε και τρίτο τσιμεντομπλόκ από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Το τσιμεντομπλόκ παραλήφθηκε από μέλη του ΤΑΕ και μεταφέρθηκε Λευκωσία για εξετάσεις, σύμφωνα με το philenews.com.

Το αντικείμενο εντοπίστηκε από δύτη, οποίος για αρκετή ώρα καταδυόταν στη λίμνη και πάνω σε αυτό υπάρχει δεμένο σχοινί. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το τσιμεντομπλοκ, έχει βάθος περίπου 13 μέτρα.


Γύρω στις 6 το απόγευμα ο δύτης καταδύθηκε ξανά, συνοδεία βάρκας. Παρέμεινε για περίπου 1,5 ώρα στο νερό και βγήκε ξανά στη στεριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν ανευρεθεί άλλα δύο τσιμεντομπλοκ. Το ένα ήταν εντός της βαλίτσας στην οποία βρισκόταν το πτώμα της Livia Florentina Bunea και το δεύτερο εντοπίστηκε μόνο του στη λίμνη λίγο πριν τον εντοπισμό του πτώματος της 8χρονης κόρης της Elena Natalia.

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 8χρονης

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/05/2019) η νεκροτομή επί του πτώματος, που εντοπίστηκε μέσα στη δεύτερη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και η οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Έλενα-Ναταλία Μπουνέα.

Η 8χρονη Έλενα είναι κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και οι δύο θύματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, σύμφωνα με το newsbomb.com.cy.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/05/2019), ενώ σημείωσε πως λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού «χθες και σήμερα (σ.σ. 13-14/05/2019) λήφθηκαν γύρω στα εκατό μπουκαλάκια με δείγμα από τη νεκροτομή, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Στυλιανού είπε ότι δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει ετοιμαστεί ούτε η σχετική έκθεση από τον ιατροδικαστή.

Είπε ακόμα ότι χρειάζεται αρκετό διάστημα, για να υπάρξουν αποτελέσματα από τις εξετάσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ (pics)

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Όσο αντέχει η οικογένεια, θα αντέχει και η Ελλάδα!

Σχετικές ειδήσεις