ΚΥΠΡΟΣ

Serial Killer - Κύπρος: Συνεχίζεται το «θρίλερ» - Εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη

Serial Killer - Κύπρος: Συνεχίζεται το «θρίλερ» - Εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη
Παρόμοιο με τα άλλα δύο που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες
AP /Petros Karadjias

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση στην Κύπρο - Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας μετά από την ανάσυρση τσιμεντομπλόκ από την Κόκκινη Λίμνη στη Μιτσερό 

Και τρίτο τσιμεντομπλόκ ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/05), από την Κόκκινη Λίμνη, σε μία προσπάθεια εντοπισμού και της τρίτης βαλίτσας, με το πτώμα γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το τσιμεντομπλόκ παραλήφθηκε από μέλη του ΤΑΕ και μεταφέρεται Λευκωσία για εξετάσεις, σύμφωνα με το philenews.com.

Το αντικείμενο εντοπίστηκε από δύτη, οποίος για αρκετή ώρα καταδυόταν στη λίμνη και πάνω σε αυτό υπάρχει δεμένο σχοινί. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το τσιμεντομπλοκ, έχει βάθος περίπου 13 μέτρα.


Γύρω στις 6 το απόγευμα ο δύτης καταδύθηκε ξανά, συνοδεία βάρκας. Παρέμεινε για περίπου 1,5 ώρα στο νερό και βγήκε ξανά στη στεριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν ανευρεθεί άλλα δύο τσιμεντομπλοκ. Το ένα ήταν εντός της βαλίτσας στην οποία βρισκόταν το πτώμα της Livia Florentina Bunea και το δεύτερο εντοπίστηκε μόνο του στη λίμνη λίγο πριν τον εντοπισμό του πτώματος της 8χρονης κόρης της Elena Natalia.

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 8χρονης

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροτομή επί του πτώματος, που εντοπίστηκε μέσα στη δεύτερη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και η οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Έλενα-Ναταλία Μπουνέα.

Η 8χρονη Έλενα είναι κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και οι δύο θύματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, σύμφωνα με το newsbomb.com.cy.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η νεκροτομή ολοκληρώθηκε στις 17:00, ενώ σημείωσε πως λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού «χθες και σήμερα λήφθηκαν γύρω στα εκατό μπουκαλάκια με δείγμα από τη νεκροτομή, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Στυλιανού είπε ότι δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει ετοιμαστεί ούτε η σχετική έκθεση από τον ιατροδικαστή.

Είπε ακόμα ότι χρειάζεται αρκετό διάστημα, για να υπάρξουν αποτελέσματα από τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μυστικές δημοσκοπήσεις 2019: Διαρροή - «βόμβα» για τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Καταδύθηκε στο βαθύτερο σημείο του πλανήτη - Αυτό που βρήκε συγκλόνισε την ανθρωπότητα (pics)

Σχετικές ειδήσεις