Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΥΠΡΟΣ

Φρίκη: Μοντέλο ποζάρει για τον serial killer στο κρεβάτι - Δείτε το βίντεο

Newsbomb

Το νεαρό μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή γνώρισε τον «Ορέστη» πριν από ένα μήνα και πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες

Η Θέα μίλησε στην κάμερα του philenews στην Κύπρο για το πώς γνώρισε τον Ν.Μ. μέσω Facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του όπου ομολόγησε μέχρι τώρα πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο αγγελούδι της Μαίρης Ρόουζ.

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους!

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.

Στο βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.

Διαβάστε επίσης:

Όποιος μπει σε αυτό το ρυάκι καταλήγει νεκρός - Δείτε γιατί (pics)