ME TO N & ME TO Σ

Ο πρωθυπουργός των… Ιμίων δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στον Καραμανλή!

Ο πρωθυπουργός των… Ιμίων δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στον Καραμανλή!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ο Κώστας Σημίτης θα είχε «τελειώσει» πολιτικά εκείνη τη νύχτα στα Ίμια. Όταν πήρε τη σημαία ο αέρας και οι Τούρκοι σκότωσαν τρεις Έλληνες αξιωματικούς, τρεις Έλληνες ήρωες, τη θυσία των οποίων βάφτισαν «λάθος του πιλότου» ο Σημίτης και η παρέα του…

Στην Ελλάδα που οι ραγιάδες έχουν γίνει… καθεστώς, ο Σημίτης 25 χρόνια μετά από εκείνη τη νύχτα ντροπής, έχει το θράσος να παραδίδει μαθήματα διαχείρισης των θεμάτων με την Τουρκία.

Και να κουνάει το δάχτυλο στον Κώστα Καραμανλή. Τον Καραμανλή που αν μη τι άλλο δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι στα πατριωτικά θέματα. Και το… πλήρωσε ακριβά. Όχι χάνοντας τις εκλογές από τον «λεφτά υπάρχουν» ΓΑΠ (εσύ που τότε ψήφισες τον Γιωργάκη έχεις καταλάβει πόσο κορόιδο πιάστηκες ή ακόμα; ) αλλά ακόμη και με σχέδιο που προέβλεπε τη δολοφονία του! Όπως συνέβη στο παρελθόν με κάθε Έλληνα πραγματικό πατριώτη που δεν έκανε πίσω…

Το ποιος είναι ο Καραμανλής, πόσο πολεμήθηκε και πόσο πολεμάται ακόμη από αυτούς που… κυβερνούν πραγματικά τον τόπο, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ.
Το πόσο ενοχλεί όμως το σύστημα φάνηκε από τον τρόπο που αυτό αντιδρά, από την στιγμή που ο Κώστας Καραμανλής, πήρε θέση απέναντι στη νέα αθλιότητα Σημίτη.

«Είναι πράγματι αληθές ότι έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις με τον κ. Σημίτη και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του. Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν διαπραγματευόμαστε εθνική κυριαρχία και δεν την θέτουμε στην κρίση κανενός», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής. Κι όχι γιατί προσδοκά κάτι πια πολιτικά. Απλά για να πατήσει ένα φρένο στην εξάπλωση αυτής της μάστιγας του… ραγιαδισμού που θέλει να καταπιεί τη χώρα.

Για να τελειώνουμε. Ακόμη και αν είσαι απέναντι στον Καραμανλή ιδεολογικά, ακόμη και αν δεν γούσταρες τίποτα απ’όσα έκανε την εποχή που κυβέρνησε τη χώρα, δεν μπορείς να μην σταθείς δίπλα του σε αυτή τη μάχη.

Και γιατί οι καιροί είναι πονηροί αλλά κυρίως διότι οι… πρόθυμοι οσφυοκάμπτες είναι πάντα εδώ! Και πάντα έτοιμοι να αφήσουν τις σημαίες να τις πάρει ο αέρας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: Τι αλλάζει από το Σάββατο