ME TO N & ME TO Σ

Ο Έλληνας δεν φοβερίζεται…

Ο Έλληνας δεν φοβερίζεται…
InTime

Αφήστε τις απειλές και το εκφοβισμό για να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί. Πείστε τον ότι πρέπει να το κάνει. Αν πρέπει...

Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

  1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
  2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο.

Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.

  1. H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.

**4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

Όσα διαβάσατε παραπάνω είναι από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Είναι δηλαδή ο «θεμελιώδης νόμος επάνω στον οποίο βασίζεται η διαμόρφωση ολόκληρης της νομοθεσίας της Ελλάδας όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πολίτη, την οργάνωση και βασικούς κανόνες λειτουργίας του ελληνικού κράτους και των θεσμών».

Κι έχουν χαθεί ζωές για αυτό. Αμέτρητες. Άρα το Σύνταγμα δεν μπορεί να μετατραπεί σε πατσαβούρι. Για κανέναν λόγο. Ούτε προσαρμόζεται στις… ανάγκες της εκάστοτε Κυβέρνησης. Το φωνάζουμε εδώ και καιρό. Αφήστε τις απειλές και το εκφοβισμό για να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί. Πείστε τον ότι πρέπει να το κάνει. Αν πρέπει.

Με το να δημιουργείτε διαρκώς κοινωνικούς αποκλεισμούς, κάθε λογής αποκλεισμούς, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Το ακριβώς αντίθετο. Και θα είναι καταστροφικό.

Όσο επιχειρείτε να φοβερίσετε τους πολίτες, τόσο δεν θα εμβολιάζονται. Τη φοβέρα ο Έλληνας δεν την σκιάζεται. Δεν σκιάχτηκε ποτέ… Το αποδεικνύει η Ιστορία. Διαβάστε.

Κάντε σποτ, βγείτε μπροστά εσείς οι ίδιοι, επιστρατεύστε την πειθώ. Όχι τον τσαμπουκά. Όσο ισχυρό και αν είναι το Κράτος, ο λαός είναι πιο ισχυρός. Άσε που κανείς δεν θέλει αυτό το «μπρα ντε φερ». Για τη χώρα. Την πατρίδα. Τους Έλληνες.

Αυτά, προς το παρόν. Είμαστε στις επάλξεις. Εδώ δεν έχει εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Έχει ελεύθερους και σκλάβους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 761 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 4 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 189 οι διασωληνωμένοι