ME TO N & ME TO Σ

Οι Νόμοι προστατεύουν τους παιδοβιαστές, όχι τα παιδιά!

Οι Νόμοι προστατεύουν τους παιδοβιαστές, όχι τα παιδιά!
Pixabay

Βιάζουν τα παιδιά κι εμείς… καθόμαστε. Ανεχόμαστε μια Πολιτεία που αντί να τιμωρεί τους παιδόφιλους και τους παιδοβιαστές, τους προστατεύει.

Ο ένας βίαζε την κόρη του γιατί «είναι κούκλα». Ο άλλος εκπόρνευε ένα κοριτσάκι 14 χρονών που το μπαινόβγαζε από τη Δομή που το φιλοξενούσε όποτε γούσταρε… Ο τρίτος βίαζε τις αθλήτριες του.

Παιδιά όλα τα θύματα… Πάλι.

Βιάζουν τα παιδιά κι εμείς… καθόμαστε. Ανεχόμαστε μια Πολιτεία που αντί να τιμωρεί τους παιδόφιλους και τους παιδοβιαστές, τους προστατεύει. Πασχίζει μην χάσουν κάποιο από τα δικαιώματα τους. Να μην χάνουν δικαιώματα οι ανώμαλοι αλλά να χάνουμε το ένα παιδί μετά το άλλο. Και δεν ανοίγει μύτη. Δεν κουνιέται φύλλο.

Μετά τη 12χρονη και τον Μίχο, ήρθε η 14χρονη και ο «Ταχίρ». Σκουπίδι ο Μίχος, σκουπίδι και ο «Ταχίρ»… Κι όπως βγήκε η δικηγόρος του Μίχου να υπερασπιστεί τον πελάτη της, έτσι θα βγει κι όποιος εκπροσωπήσει τον «Ταχίρ». Και όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέχουμε τι θα πούμε, τι θα γράψουμε και τι θα σκεφτούμε, μην τυχόν και χάσουν οι ανώμαλοι τα δικαιώματα τους. Με τον Μίχο, τον «Ταχίρ», τον αλήτη που βίαζε την κόρη του, τον προπονητή-τέρας… Έτσι απαιτεί ο πολιτισμός. Αυτός που συνεχίζει να «χαϊδεύει» τους ανώμαλους και αφήνει απροστάτευτά τα παιδιά.

Θα το ξαναπώ και θα το ξαναγράψω χωρίς κανένα φόβο να με πουν «απολίτιστο»: Εδώ και τώρα το Κράτος οφείλει να νομοθετήσει ώστε οι ποινές σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι οι μέγιστες. Ειδικά από την στιγμή που όλοι αυτοί είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν μπορούν να θεραπευτούν δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πεθαίνουν στη φυλακή… Καμία δεύτερη ευκαιρία δεν μπορεί να υπάρξει σε κάποιον που βιάζει ένα παιδί. Και που τον αφήνουμε να ζει είναι ήδη η δεύτερη του ευκαιρία. Ξεκάθαρα… Εσείς οι πολιτισμένοι συνεχίστε να υπερασπίζεστε τους βιαστές.

Εμείς οι απολίτιστοι θα παλεύουμε για τα παιδιά μας. Για τα παιδιά…