MEDIA

8 λέξεις: Οι απειλές και το πλαστογραφημένο έγγραφο

8 λέξεις: Οι απειλές και το πλαστογραφημένο έγγραφο

8 λέξεις: Το σχέδιο για το ριφιφί προχωράει!Συγκλονιστικές και σήμερα στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.

Συγκλονιστικές και σήμερα στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.

Η Έρση έχει δει την Ηλιάνα να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα στο ξενοδοχείο, στη Ρώμη… Προφασίζεται μια δικαιολογία και φεύγει αμέσως για Ελλάδα. Ο Οδυσσέας πιστεύει ότι πια είναι ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό το τι πρόκειται να κάνει η Έρση.

Στο μεταξύ, ο Άκης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Άκης δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Η Ρωξάνη και ο Αλέκος έρχονται ακόμα πιο κοντά και μια ερωτική ιστορία ξεκινάει ανάμεσά τους, ενώ η Ευγενία παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τον ανυποψίαστο Δημήτρη. Ο Φοίβος προσεγγίζει την υπάλληλο της τράπεζας και τη φλερτάρει, προχωρώντας το σχέδιο με το ριφιφί. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Έρση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ!

Ο Αλέκος υποψιάζεται πως η πλαστογράφηση της υπογραφής του Μιχαήλ είναι δουλειά της οικογένειας Αρώνη και το λέει ανοιχτά σε Ναυσικά και Μιχαήλ. Μια άκρως ενδιαφέρουσα φωτογραφία πέφτει στα χέρια του Σίμου και χωρίς δεύτερη σκέψη την ανεβάζει στο σάιτ του. Ο Οδυσσέας κάνει ένα δώρο στην Ηλιάνα που συμβολίζει την αγάπη τους, κάτι πολύ δικό τους...

Ο Νικηφόρος κάνει μια τελευταία κρούση στην Εύα, πέφτει όμως σε τοίχο. Ο Λουκάς επισκέπτεται την Ιφιγένεια και “στριμώχνει” τον Σπύρο κάνοντας τους αδιάκριτες ερωτήσεις.

Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Εύα και της ζητάει να μαζέψει τον Σίμο λόγω αυτών που ανεβάζει στο σάιτ του. Λίγο αργότερα, ο Άκης πέφτει πάνω στον Οδυσσέα που είναι μαζί με την Ηλιάνα στη Ρώμη! Ο Αλέκος πάει στο ΚΕΠ Κέρκυρας και ζητάει εξηγήσεις για την πλαστογραφία από την υπάλληλο.

Πηγή: Gossip-tv.gr