MEDIA

Έρωτας μετά: Το spoiler της «Ηλέκτρας» μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Έρωτας μετά: Το spoiler της «Ηλέκτρας» μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Έρωτας Μετά: Η Έμιλυ Κολιανδρή, η τηλεοπτική Ηλέκτρα, έκανε το spoiler και δεν πιστεύαμε όσα αποκάλυψε.... 

Η σειρά του Alpha έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με την πλοκή και τις περιπέτειες των ηρώων, ενώ η γνωστή ηθοποιός προέβη σε αποκαλύψεις, οι οποίες μας εξέπληξαν!

Το βασικό θέμα που πραγματεύε­ται η σειρά είναι η απιστία. Εάν συμβεί αυτό σε ένα ζευγάρι, πιστεύεις πως μπορεί να το ξεπεράσει και να προχωρήσει παρακάτω;

Ενα ζευγάρι στις μέρες μας με όλους τους πειρασμούς γύρω του και τη ρουτίνα της καθη­μερινότητας μπορεί να βρεθεί μπροστά σε μια τέτοια κατά­σταση. Την απιστία. Το πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να τη συγχωρήσει και να την ξεπεράσει έχει να κά­νει με τη φύση της σχέσης και τη διάθεση του ζευγα­ριού να δουλέψει πάνω σε αυτό. Εάν συμβεί αυτό σε ένα ζευγάρι συνή­θως έχουν και οι δύο ευ­θύνη.

Η παράλληλη ζωή δεν ξέρω κατά πόσο ξε­περνιέται. Η σειρά όμως επίσης πραγματεύεται και κάτι άλλο: Τη δεύ­τερη ευκαιρία στη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να δουλέψεις πάνω στη σχέ­ση που πεθαίνει. Πρέπει όμως να βρεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Χρήστου με την Ηλέκτρα; Ερχονται πιο κοντά τον τελευταίο καιρό...

Ναι, συμβαίνει αυτό γιατί μόνο μεταξύ τους μπορούν να καταλάβουν και να μοιραστούν ίο συναίσθημα του τι πραγματικά συνέβη. Βιώνουν την ίδια κατάσταση. Το πόσο κοντά θα έρθουν θα το δούμε.

Ερωτική έλξη όμως έχει αρχίσει να φαίνεται...

Ναι, ισχύει, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξε­λιχθεί. Οταν είσαι τόσο ευάλωτος και στην ουσία σε πένθος, αντιδράς απρόβλεπτα και παίρνεις και στιγμιαίες αποφάσεις που μπορεί να αναθεωρήσεις στη συνέχεια. Υπάρ­χουν πολλά συναισθήματα. Η ζήλια, η επιθυμία να νιώθεις αρεστός, θα δούμε αν ο Χρήστος και η Ηλέκτρα μπορούν και θέλουν να είναι μαζί. Υπάρχουν εκκρε­μότητες. Θα γυρίσει η Αννα; Θα ξυπνήσει από το κώμα ο Κων­σταντίνος;

Έρωτας Μετά

Η Ηλέκτρα βρίσκεται στη δίνη μιας πολύ δυ­σάρεστης κατάστασης. Ξεκινάω με το θέμα του ποτού. Θα καταφέρει να αποτοξινωθεί;

Χρειάζεται χρόνος. Κατ' αρχάς πρέπει να συνει­δητοποιήσει ο αλκοο­λικός ότι είναι αλκοο­λικός. Η Ηλέκτρα στη χειρότερη στιγμή της ζωής της βρίσκει τη δύναμη και κάνει το βήμα για να το ξεπε­ράσει.

Και έρχομαι και στη σχέση πεθε­ράς - νύφης. Θα περάσει η Ηλέ­κτρα στην αντε­πίθεση απέναντι στην Αντιγόνη; Της κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη....

Μέσα στο πλαίσιο της δεύτερης ευκαι­ρίας είναι και αυτό. θα σταθεί απέναντι στην Αντιγόνη και θα διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν. Και σε σχέση με την προσω­κότητα της αλλά και με τα ζητήματα που αφορούν στην εταιρεία.

Πηγή: Tv Έθνος

Πηγή: Gossip-tv.gr