PHOTOS

MEDIA

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψή του για το σίριαλ «Οι Μεν και οι Δεν» και τι τού ζήτησε ο ΑΝΤ1

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψή του για το σίριαλ «Οι Μεν και οι Δεν» και τι τού ζήτησε ο ΑΝΤ1

Ο Χάρης Ρώμας ο οποίος επέστρεψε στις οθόνες μας με τη σειρά «Καφέ της Χαράς» μιλάει για άγνωστα τηλεοπτικά παρασκήνια που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε... 

 
 

Το καφέ της Χαράς επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες με αφορμή τα 30 χρόνια του ANT1. Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς αποκαλύπτει σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό περιοδικό πως ο σταθμός αρχικά ήθελε να κάνει το σίκουελ της πετυχημένης σειράς «Οι μεν και οι δεν» και στη συνέχεια το «Κωνσταντίνου και Ελένης».



Πώς όμως φτάσαμε στο να πάρει το πράσσινο φως το «Καφέ της Χαράς»;
Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο


Η τηλεοπτική επιστροφή σας γίνεται έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας. Αλήθεια, σας έλειψε αυτή η επαφή με τους τηλεθεατές;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει λείψει η επαφή με το τηλεοπτικό κοινό λόγω της επιτυχίας που γνωρίζουν οι επαναλήψεις ορισμένων σειρών μου, που παίζονται ανελλιπώς. Έτσι, ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι είμαι πάντα «παρών» και με αντιμετωπίζουν σαν έναν μόνιμο επισκέπτη στο σπίτι τους και έναν αγαπημένο καλλιτέχνη. Αυτό που μου έλειψε είναι η επαφή με τα τηλεοπτικά σετ και το αντικείμενο: Δηλαδή, τα συνεργεία, οι κάμερες, τα σενάρια, όλη αυτή η ευχάριστη φασαρία.

Η απουσία σας ήταν συνειδητή όλα αυτά τα χρόνια;

Έφυγα ηθελημένα από την τηλεόραση πριν από δέκα χρόνια. Τα πέντε πρώτα χρόνια δεν είχα -και ούτε ήθελα να έχω- επαφή. Μετά άρχισε να μου λείπει αλλά και να μου κάνουν προτάσεις για να επανέλθω.
Τότε ήταν και διαφορετικό το εργασιακό περιβάλλον όσον αφορά τις αμοιβές και τα μπάτζετ. Παρ' όλα αυτά, προσωπικά, αισθάνομαι τυχερός που ο ΑΝΤ1 ζήτησε να κάνουμε «Το Καφέ της Χαράς» για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του και, μάλιστα, ήταν γενναιόδωρος ώστε να βγει ένα καλό προϊόν. Και είναι ωραίο από το υλικό που έχω δει.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: gossip-tv.gr