MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Το αστρονομικό κόστος των διακοπών της στις Μαλδίβες

Ελένη Μενεγάκη: Το αστρονομικό κόστος των διακοπών της στις Μαλδίβες

Με τα χρονιά, οι Μαλδίβες έγιναν κάτι σαν το χειμερινό εξοχικό της Ελένης Μενεγάκη, αφού η παρουσιάστρια πηγαίνει εκεί σχεδόν κάθε χρόνο.

Έχει πάει με τον πρώτο της σύζυγο, με το μεγάλο έρωτα της ζωής της και τωρινό της σύντροφο, με τα παιδιά της αλλά και με φίλους της.

Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια έχει αποκτήσει πολύ καλούς φίλους στον εξωτικό προορισμό.

Το ζευγάρι πηγαίνει κάθε χρόνο στο ίδιο ξενοδοχείο και μάλιστα, όπως λένε όσοι την ξέρουν καλά, καθώς είναι άνθρωπος της συνήθειας, προτιμά και το ίδιο μπάνγκαλοου.

Ένα καταπληκτικό σπιτάκι στην ουσία, το οποίο βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και στο οποίο η Ελένη με την οικογένειά της περνούν μέρες ξεκούρασης και χαράς.

Φυσικά, το κόστος για όλα αυτά είναι αστρονομικό, όμως είναι γνωστό ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για την Ελένη Μενεγάκη όταν πρόκειται να ευχαριστήσει την οικογένειά της. Εξάλλου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Την ίδια ώρα, η Ελένη Μενεγάκη προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για το λόγο αυτό ανεβάζει στα social media, κυρίως φωτογραφίες από την εκπομπή της και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Δεν λείπουν όμως και οι περιπτώσεις που η όμορφη παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες από το σπίτι της.

Η Ελένη Μενεγάκη μένει στα Μελίσσια και το σπίτι της είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπίτι της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Πόζαρε για selfie δίπλα στο σκύλο και την κατακρεούργησε (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)