MEDIA

Κορονοϊός: Είσαι σε καραντίνα και δεν έχεις δει αυτές τις ταινίες; Χάνεις... (Video+photos)

Κορονοϊός: Είσαι σε καραντίνα και δεν έχεις δει αυτές τις ταινίες; Χάνεις... (Video+photos)

Λόγω κορονοϊού και καραντίνας, χρειάζεται να βρίσκουμε πράγματα για να ασχολούμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στο σπίτι.

Όμως υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που χρειάζεται να χαλαρώσουμε στον καναπέ και να απολαύσουμε στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.


Και τι καλύτερο από μία καλή σειρά που θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Με καλή παρέα, ένα καλό σνακ και ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή ποτό, έχετε ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε μία υπέροχη βραδιά.

Στο Πρωινό, έγινε λόγος για αυτές τις όμορφες στιγμές που θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να περάσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας η οποία θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο διασκεδαστική με μία καλή σειρά.
Ποιες είναι οι πέντε κορυφαίες και πολύ ενδιαφέρουσες σειρές που θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε;

Όπως πρότειναν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αυτόν τον καιρό είναι ό,τι πρέπει να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε τη σειρά La Casa De Papel της οποίας ο τέταρτος κύκλος έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα. Σε άλλους άρεσαν τα νέα επεισόδια, σε άλλους πάλι όχι, όμως σίγουρα, όσοι δεν έχετε δει τη σειρά, είναι ευκαιρία να την ξεκινήσετε από την αρχή.

Μία δεύτερη, πολύ ενδιαφέρουσα σειρά είναι το Locked Up, παραγωγοί του οποίου είναι εκείνοι του Casa De Papel.

Η τρίτη επιλογή είναι η σειρά Elite όπου πρωταγωνιστούν (αρχικά τουλάχιστον) οι ηθοποιοί που αργότερα βρέθηκαν στο καστ της σειράς Casa De Papel. Είναι και αυτή ισπανική σειρά.

Για πιο ρομαντικές καταστάσεις, προτείνεται η σειρά You βρετανικής παραγωγής που είναι σε δύο κύκλους. Μάλιστα ο δεύτερος κύκλος βγήκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Μία άλλη ξεχωριστή σειρά είναι το Unorthodox που αφορά μία κοπέλα η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τον στενό κύκλο της εβραϊκής κοινότητας.

Δείτε στην gallery τις πέντε καλύτερες σειρές

Πηγή: Gossip-tv