MEDIA

Μεταγραφή - «βόμβα» στο Open: Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει το δελτίο του Σαββατοκύριακου;

Μεταγραφή - «βόμβα» στο Open: Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει το δελτίο του Σαββατοκύριακου;

Έμπειρος δημοσιογράφος με καλή παρουσία και στα δελτία ειδήσεων, αλλά και σε πολιτικού περιεχομένου εκπομπές

Εφυγε από το Blue Sky με προορισμό τo Open.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο που θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στην.. τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες, θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων το Σαββατοκύριακο και ρόλο σχολιαστή στο καθημερινό Κεντρικό Δελτίο.
Το OPEN τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Άλλη μια κίνηση ματ από το κανάλι που διευθύνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και όπως φαίνεται έχει αρχίσει και παίρνει πάνω του στον ενημερωτικό τομέα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και μιλά αγγλικά. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία, σε νεαρή ηλικία, το 1983, στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» και στη συνέχεια εργάσθηκε ως ρεπόρτερ, συντάκτης επί της ύλης, κοινοβουλευτικός, διπλωματικός και πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «Ειδήσεις», «Ελεύθερος Τύπος», «Πρώτη» και «Απογευματινή». Επίσης, ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών στην ΕΤ2, σημερινή ΕΡΤ2, (1988-1992), στην ΕΤ1 (1993-1994), σημερινή ΕΡΤ1 και στον ΑΝΤ1 (2000-2006). Την τηλεοπτική περίοδο 2006-2007 συνεργάσθηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών. Τον Ιούνιο του 2007 επέστρεψε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Στο πλαίσιο δημοσιογραφικών αποστολών, έχει επισκεφθεί περισσότερες από 35 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία και τη Βόρειο Αμερική. Έχει καλύψει πολυάριθμες Συνόδους Κορυφής της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το «χουνέρι» του Στρατηγού Φλώρου στους Τούρκους: Η κίνηση - ματ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ