MEDIA

Big Brother: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι (pics)

Big Brother: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι (pics)

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Big Brother που επιστρέφει επίσημα σήμερα Σάββατο (29/08) στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο οικοδεσπότης Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει στο κοινό τους 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του «Big Brother» για 100 ημέρες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι παίκτες θα μένουν σε έναν χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Σημαντική στιγμή είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεοπτικό προσκήνιο ύστερα από πολλά χρόνια, καθώς ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου του «Big Brother» πριν από 20 χρόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, τα επεισόδια του ριάλιτι θα μεταδίδονται καθημερινά, δηλαδή από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη, από τις 23:00 μέχρι τη 01:00.

Τέλος, κάθε Παρασκευή στις 21:00, θα προβάλλεται live η εκπομπή αποχώρησης.

Δείτε τους παίκτες στη Gallery:

Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: «Κόλαση» πυρός σε όλη την Ελλάδα – Έτοιμοι για ναυμαχία στην ανατολική Μεσόγειο