MEDIA

Big Brother: Σάλος με το εμετικό σχόλιο παίχτη για βιασμούς γυναικών (vid)

Big Brother: Σάλος με το εμετικό σχόλιο παίχτη για βιασμούς γυναικών (vid)

Οι χρήστες του Twitter ζητούν την άμεση αποπομπή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το παιχνίδι.

Σάλος έχει προκληθεί με το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο σπίτι του Big Brother καθώς εξαγριωμένοι χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ ζητούν την άμεση αποπομπή του.

Η αιτία για τις αντιδράσεις δόθηκε εξαιτίας ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και στο οποίο ο παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες. Συγκεκριμένα σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Παράλληλα άλλοι χρήστες υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω παίκτης μιλάει απαξιωτικά για το γυναικείο φύλο. Μάλιστα στο πρώτο live του reality έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας χρήστης του Twitter έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο στη σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, η οποία του απάντησε ότι έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή και εκείνος με τη σειρά του μίλησε με την παραγωγή του reality.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του:

Να σημειώσουμε πως μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο ΣΚΑΪ «κατέβασε» το εν λόγω video από το κανάλι του στο Youtube, ωστόσο αρκετοί χρήστες το αποθήκευσαν και το «ανέβασαν» ξανά...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στήνουν προβοκάτσια οι Τούρκοι: Σχέδιο «πολιορκίας» του Καστελόριζου – Έτσι θα απαντήσει η Ελλάδα