MEDIA

Big Brother: H «εξαφάνιση» του Κρητικού μετά την εκδίωξη από το σπίτι - Η πρωτη του κίνηση

Big Brother: H «εξαφάνιση» του Κρητικού μετά την εκδίωξη από το σπίτι - Η πρωτη του κίνηση

Δείτε τι άλλαξε στο Instagram μετά την αποχώρησή του - Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή του live streaming του Big Brother μετά τον σάλο από τα σχόλια περί «βιασμού» - Τι τηλεθέαση έκανε το επεισόδιο μετά το σάλο με το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού.

Συνεχίστηκε σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης η συζήτηση για το Big Brother ενώ στο νέο επεισόδιο που πρόβαλε χθες το βράδυ το κανάλι του Φαλήρου δεν υπήρχε ούτε ένα καρέ με τον Κρητικό που έφυγε κακήν κακώς από το παιχνίδι.

Υπήρχε μόνο ένα συνεχές τρέιλερ στα πρώτα λεπτά του reality και μια μαύρη κάρτα που ενημέρωνε το κοινό ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από το Big Brother επειδή παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού.

Το twitter έστησε το αναμενόμενο πάρτι μόλις διαπιστώθηκε ότι ο Αλεξανδρίδης δεν υπήρχε ούτε σε ένα πλάνο κάνοντας λόγο για άξιο μοντέρ που «εξαφάνισε» τον παίχτη, πλάνα που γυρίστηκαν ξανά και πολλά άλλα.

Δείτε τι έκανε μετά την αποχώρησή του

Μετά τα εμετικά σχόλια περί βιασμού στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», η παραγωγή αποφάσισε να διώξει τον παίκτη από το παιχνίδι.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, ήταν να μπει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Κρητικός είχε το προφίλ του δημόσιο και έτσι ο καθένας μπορούσε να μπει και να δει φωτογραφίες του αλλά και να σχολιάσει.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έσβησε όλα τα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν στις φωτογραφίες του και έπειτα έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

Μετά φαίνεται όμως πως το μετάνιωσε και άλλαξε και πάλι το λογαριασμό του σε δημόσιο, ενεργοποιώντας όμως τη λειτουργία να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει τις φωτογραφίες του. Βέβαια όπως βλέπετε, οι followers του αυξήθηκαν αρκετά...

Η τηλεθέαση στο reality μετά το σάλο για το εμετικό σχόλιο περί βιασμού

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το απαράδεκτο σχόλιο παίκτη του Big Brother περί βιασμού σε ζωντανή μετάδοση (το οποίο προκάλεσε ακόμα και κυβερνητική παρέμβαση) ήταν η σειρά του ΣΚΑΙ να τοποθετηθεί δημόσια.

Το κανάλι του Φαλήρου αποδίδει τη μετάδοση του σχολίου σε "ανθρώπινο λάθος εργαζόμενου" και εξηγεί γιατί διέκοψε προς το παρόν τη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση, δείχνοντας πως θεωρεί πρόβλημα όχι τη φράση αυτή καθ' αυτή, αλλά τη μετάδοσή της και μόνο!

Ποια είναι όμως η τηλεθέαση που έκανε το επεισόδιο της Δευτέρας:

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Όμιλος ΣΚΑΙ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζεται ότι όσα έλαβαν χώρα στη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση (livestreaming) του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, καθώς με τα λεγόμενά του, όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλος μας.

Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.

Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να προβούμε στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφάλειας, που τη διέπουν.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι κανόνες της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, την τήρηση των οποίων εποπτεύει και ελέγχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και οι οποίοι αφορούν στην τηλεοπτική μετάδοση των επεισοδίων του παιχνιδιού, γίνονται απόλυτα σεβαστοί και θα συνεχίσουν να τηρούνται με αυστηρότητα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το σύνολο του προσωπικού του Ομίλου μας, η διοίκηση και η κοινωνική του δράση σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα, επιβεβαιώνουν και θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν έμπρακτα την απαρασάλευτη υπεράσπιση αξιών, όπως η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η ανθρωπιά. Στον Όμιλό μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η θέση της γυναίκας σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη κοινωνία είναι μακριά και πέρα από σεξιστικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και πατριαρχικές αντιλήψεις. Το αποδεικνύουμε άλλωστε έμπρακτα, απασχολώντας πλήθος γυναικών σε θέσεις κλειδιά.»

Η τηλεθέαση

Τι έγινε, όμως, με το πρώτο επεισόδιο του «Μεγάλου Αδελφού» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και μετά τον σάλο;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το μικρότερης διάρκειας επεισόδιο του ριάλιτι είχε μεν μια πτώση στην τηλεθέαση, όμως και πάλι τα νούμερα του ήταν σε υψηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο έκανε 23.1% και στο δυναμικό κοινό 23.9%.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανίσχυρη γίνεται η Ελλάδα στον αέρα - Μια ανάσα πριν τη συμφωνία με τη Γαλλία