MEDIA

Big Brother: Το «καυτό» φιλί στον κήπο και ο σάλος στα social media (pics)

Big Brother: Το «καυτό» φιλί στον κήπο και ο σάλος στα social media (pics)
Νέος... σεισμός στο Big Brother από το «καυτό» φιλί δυο παικτών που εντοπίστηκε στο Live Streaming από τους τηλεθεατές
skai.gr

Big Brother: Ποιοι παίκτες φιλήθηκαν στο πάρτι που έγινε στον κήπο και γιατί οι χρήστες των social media «βράζουν» με την παραγωγή του παιχνιδιού.

Η ένταση στο Big Brother αυξάνεται καθημερινά, καθώς πλέον είναι κοινά αποδεκτό πως μέσα στο παιχνίδι έχουν σχηματιστεί «κλίκες» και οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών είναι συνεχόμενες. Μπορεί επίσημα η παραγωγή και οι παρουσιαστές του παιχνιδιού να μιλούν για «παρέες», όμως, είναι δεδομένο πλέον πως ανάμεσα στα δυο γκρουπ που υπάρχουν στο σπίτι η κόντρα και οι διαμάχες είναι καθημερινό φαινόμενο.

Την ίδια στιγμή, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα ζευγάρια μέσα στο Big Brother. Πριν από μερικά 24ωρα είδαμε τα πρώτα… πεταχτά φιλιά, όμως, τώρα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο «καυτά».

Στο πάρτι που έγινε στον κήπο του σπιτιού, μεταξύ δυο παικτών είδαμε το πρώτο πραγματικά ερωτικό φιλί και πλέον αναμένουμε τη… συνέχεια του ειδυλλίου που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι χρήστες των social media, πάντως, είναι έξαλλοι με την παραγωγή και όχι γιατί προβλήθηκε στο Live Streaming το φιλί των δυο παικτών, που θα δείτε στο παρακάτω photostory, αλλά για πιο σοβαρούς λόγους…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους χρήστες των social media που είναι και θεατές του Big Brother, η παραγωγή θα έπρεπε να έχει τιμωρήσει μια σειρά παικτών. Τόσο γιατί δεν φορούν μικρόφωνα μέσα στο σπίτι όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς του παιχνιδιού, όσο και γιατί προσπαθούν να «κανονίσουν» από πριν τις ψηφοφορίες έτσι ώστε να επωφεληθεί η δική τους «κλίκα».

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που φέρνουν παράδειγμα από παραγωγές του Big Brother που έχουν προβληθεί σε άλλες χώρες στις οποίες για αντίστοιχες ενέργειες των παικτών υπήρξαν προειδοποιήσεις κι εν τέλει τιμωρίες. Παράλληλα, στα social media επανήλθαν οι «φωνές» κατά του Δημήτρη Κεχαγιά για το γεγονός ότι φέρεται να απείλησε με ξυλοδαρμό την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, με τους θεατές να ζητούν την αποβολή του από το σπίτι όπως είχε συμβεί με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr