MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δραματικές εξελίξεις! Το μυστικό που αποκαλύπτει η Δρόσω

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δραματικές εξελίξεις! Το μυστικό που αποκαλύπτει η Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Διαβάστε όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ξετρυπώσει την κρυψώνα του Δούκα και βρίσκεται σε δίλημμα αν τον προδώσει.

Η Φωτεινή ζητά τη βοήθεια του Γκούμα και η Δρόσω και ο Τάκης τσακώνονται άγρια και αποκαλύπτεται ένα μυστικό, είναι ανάμεσα σε αυτά που θα συμβούν στις Άγριες Μέλισσες.

Ο τηλεοπτικός σταθνός Open και η εκπομπή "Ευτυχείτε" αποκάλυψε ότι μετά τον τσακωμό της Δρόσως με τον Τάκη εκείνη θα του αποκαλύψει ότι έχει γεννήσει το παιδί του… γαμπρού της και αυτό το μυστικό θα κλονίσει τη σχέση τους. Η Δρόσω θα εξηγήσει στον Τάκη ότι δεν θέλει να τον παντρευτεί γιατί δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανένα άντρα..

Οι τρεις αδελφές Σταμίρη ξανά μαζί στο Διαφάνι

Άλλη μια εβδομάδα εξελίξεων περιμένει το τηλεοπτικό κοινό αναφορικά με τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝT1. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την απόδραση της Ελένης από τη φυλακή και από τα βασανιστήρια του Μάνου Βόσκαρη - το τέλος του οποίου πλησιάζει - και την Ασημίνα, να απατά τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου.

Η Δρόσω ζει το δικό της δράμα καθώς ανακαλύπτει ότι ο Τάκης την κοροϊδεύει και μπλέκεται σε περίεργες αυτοκαταστροφικές ιστορίες στην Τρούμπα. Τι θα γίνει όταν θα τη δει ο Κωνσταντής στην Αθήνα και θα το πει αργότερα στην Ελένη; Οι αδελφές θα ξανασυναντηθούν εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» (2/11) οι τρεις αδελφές - μετά την αποφυλάκιση της Ελένης και αφού θα πάει να βρει την Δρόσω στη Αθήνα, κάτι που θα αποκαλύψει ο Κωνσταντής - θα «επανενωθούν» στο πολυβασανισμένο πατρικό τους στο Διαφάνι. Και όταν γυρίσει η Δρόσω στο Διαφάνι θα τη διεκδικήσει πάλι ο Τάκης, ο οποίος θα μάθει το μυστικό της Δροσούλας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε καραντίνα Θεσσαλονίκη και Σέρρες - Πού και πώς θα στέλνετε sms για να μετακινηθείτε