MEDIA

Λύγισε η Βίκυ Κάβουρα: «Eίναι από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής μου»

Λύγισε η Βίκυ Κάβουρα: «Eίναι από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής μου»

Λύγισε η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της στην κάμερα του Πρωινού.

Η ηθοποιός είπε αρχικά για το J2US, που αυτή τη χρονιά δεν είναι συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη: «Ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη και στο It’s Show Time και στο J2US. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα γι’ αυτόν, ό,τι είναι θα το βρούμε μεταξύ μας».

Και πρόσθεσε: «Έχω συναντήσει δυσκολίες στη δουλειά. Όλοι μου λένε ότι είναι άλλος άνθρωπος από αυτό που φαίνομαι. Στη δουλειά μου μού έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είναι ωραίο να σε θεωρούν σνομπ και κλειστό, ενώ εγώ μπορεί απλά να ντρεπόμουν.

Έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω σύντροφο. Καραντινιάστηκα και δε θέλω κανέναν τώρα. Φαίνεται σα να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Αν δω τις σχέσεις που έχω κάνει στο ίντερνετ και τις σχέσεις που έχω κάνει στην πραγματικότητα. Μπορεί από αυτά να έχω πάθει τέτοια άρνηση μέσα μου και να μη θέλω σύντροφο.»!

Και στη συνέχεια είπε η Βίκυ Κάβουρα λύγισε όταν αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του πατέρα της: «Αυτή δεν είναι η χρονιά μου και θέλω να τελειώσει. Δεν θα το συζητήσω τώρα γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά και δεν κάνει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα (οικογενειακώς). Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση, έγινε καλά… Πραγματικά δεν θέλω να το συζητήσω γιατί θα κλάψω»!

Δείτε την Βίκυ Κάβουρα να λυγίζει on camera!